____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Rzadko tak mówię, ale zdecydowanie i bezapelacyjnie przyznaję dAbowi rację w tej kwestii.
popieram.
usuwałeś wszystkie pliki po deinstalacji? w folderze Dane Aplikacji w moich dokumentach powinno coś być. sprawdź.
p.s. folder może być ukryty, więc użyj opcji by pokazywać wszystkie ukryte pliki i foldery.
Dzięki Łukasz pomogło.
Szkoda tylko ze straciłem wszystkie zakładki -.-
Dante i dab wasze posty usunąłem bo to nie temat o tym jaka przeglądarką jest super a jaka nie i jaką polecacie tylko chodziło mi o naprawę tej którą mam i której nie mam zamiaru zmienić.
Masz plusa Najs
Close
Nie zakładam nowego tematu tylko zapytam tu
Wie ktoś jak to wywalić
Wcześniej tego nie było, tylko wyszukiwanie było zupełnie do lewej
Przez to nie wyszukuje mi czasem haseł których jest w necie pełno a wcześniej mi je znajdowało
Dam fraga
MAKSI wcześniejszym problemie wystarczyło zrobić napisze po kolej start/uruchom/(wpisać komendę)%temp%/wcisnąć ok zaznaczyć cały obszar który się pokazał za znaczył wcisnąć shift+delete i wywalić cały syf z kompa który ci go zamula i byś nic nie stracił a Firefox by chodził :) jak cos by było nie jasne to piszcie na pw lub tutaj
A tak tez można czyścic kompa z syfu nie tylko z Firefox bo tam są pliki tym czasowe które są nie potrzebne a kochane ramy nam za syfia i zwalnia kompa to jest jedna z metoda odmulenia kompa pozdro all Stanisław
____________________ --==PartyzanT==--
Ostatnio zmieniony przez Stanisław 2010-05-10, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum