Post numer: #1Wysłany: 2009-12-18, 19:42 MAM WIELKIIIII problem :(
Mam wielki problem. Ostatnio zrabalo mi sie cos z cs'em wzialem zainstalowalem itp. kiedy juz zrobilem wszystko wchodze w opcje nie pokazuje mi sie wogole celownik do wybrania (a patcha zainstalowalem) i kiedy wchodze na serwer Zombie to laduje sie do polowy i sie wylacza o co chodzi !:(
Sadze ze to nic nie pomoze ale moze jutro kupie jakies tam czesci xD <HAHA><HAHAHA>;D i jeszzce go sformatuje moze zadziala ;PP
[ Dodano: 2009-12-18, 20:16 ]
po wejsciu na Zombie wyskakuje mi cos takiego :
* Password accepted
* Privileges set
BUILD 2738 SERVER (0 CRC)
Server # 87
Couldn't find map maps/zm_toxic_house_final.bsp, server will download the map
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client #56
Nie kapie :(
Po ostatnich kilku updatach sie wlasnie takie rzeczy dzieja
Ja mam tak na steamie jak probuje czasem wejsc na serwer gg to tez takie cos wywala ale jak po tym wlacze NS to wszystko Ok I sciaga normalnie mape
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum