Post numer: #1Wysłany: 2009-11-28, 09:52 Łindołs Siedem
Mam do Was pytanie :D. Mam Windowsa 7 i nie wiem gdzie mi sie zapisuja wszystkie Demka, Snapshoty itp. Szukalem w Cstrike, w Caly folderze Valve (nawet Steam przeszukalem) i nima..... To cos z moim kompem czy System gdzie indziej zapisuje? W Cstrike na bank nie ma bo szukalem plik po pliku. A mam Snapa z Wulgami na Hudzie, Demkiem i nie moge tego wykorzystac bo nie wiem gdzie to jest! Z gory dzieki za pomoc :D
Zrobilem sobie przed chwila SS i.... w Cstrike ich niema. Nie wiem ocb. Help Me!
Ostatnio zmieniony przez Skeepers 2009-11-28, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
a sprobuj sciagnac program picasa3 zainstalowac i on znajduje wszystko w calym kompie ss snapshoty demka nie znajdzie ale jakbys znalazl wszystkie ss to sprawdzilbys gdzie onie sie znajduja tam bedzie pisalo i moze wtedy znajdziesz tez demka:) ja mam ten program wiec mi pisze gdzie sie wszystko znajduje
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum