Witam, dzisiaj postanowiles zasysac l4d ze steama, wlaczylem download i poszedlem ogladac tv ;] wrocilem po godzinie bylo 50%, po 15 minutach poszedlem sprawdzic 2 raz a tam kupa ;\ znaczy sie gry juz nie bylo w zakladce steam, co prawda sa pliki od gry w folderze ze steamem ale nie chce sie wlaczyc, pewnie jakies pliki sie nie sciagnely. Nie wiem czemu bo neta nie rozlaczalem i steama tez nie wylaczalem. Teraz pytanie jak mam to naprawic? bo nie chce od nowa sciagac calej gierki ;/ aha i juz nie moge pobrac dema z steama bo juz nie ma takiej opcji ;[ tak jak bym juz bym pobral.
Ma ktos jakis pomysl ? Moze jakis dobry czlowiek by pomogl, chociaz bym zobaczyl jakich plikow nie mam ;P oczywiscie jak ktos ma l4d na kompie.
l4d2 mi nie pojdzie ;[ znaczy sie karte mam akurat ale procek mam tylko 2.4 ;< kurde a chcialem sobie zobaczyc co to za gierka ;[ czyli juz nic nie zrobie z tym? xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum