Post numer: #1Wysłany: 2010-04-06, 20:33 ktoś na hs ma podobny nick
wszedłem dzisiaj na HS i w top15 jakiś Homer jest któryś tam boje się że by nie wszedł na mój normalny nick bo na bf2 już to zaszło więc puszę o to żebyście coś na to poradzili.
Grałem z nim dzisiaj i albo ma bardzo dobrego cela, albo jakiegoś ciekawego multihacka (z naciskiem na wh). Niefartem IP sprawdziłem akurat chwilę po tym, gdy wyszedł z serwera; tylko krótkie demko jest. Zobacz temat w księdze skarg "Elmex HS", tam masz demko z nim w jednej z ról głównych.
Tak inną drogą, jeśli mogę coś doradzić, skoro już w podpisie masz coś po angielsku:
Rozumiem jeśli by się ktoś podszywał żeby ci narobić lipy
Ale tak to skąd mógł wiedzieć ze ktoś też ma taki nick
Na naszych serwerach spotkałem już sporą liczbę Maxi Kingów i nie narzekam
Wystarczy że inaczej pisze ten nick lub ma jakieś znaczki i wtedy nie jest już taki jak twój
Nie widzę potrzeby hasła na nick jeśli ma nick podobno a nie się podszywa
No jasne, kiedys tez gral na FFA jakis Kakash!! i mowil ze byl nioby pierwszy.. jak moglbyc, skoro mial 2 ! ? xD
Co do homera to hum.. jesli chce nick na haslo to niech ma, kto mu zabroni? Dla mnie to lipa jak ktos ma twoj nick tylko np zmieni na duza/mala litere. Co innego gydby dopisal sobie kilka znakow typu: !@#^__: itp to wtedy nie mam zastrzezen ;>
p.s. Pisz do zoltych w tej sprawie a jak nie wiesz do kogo ( :D ) to napisz mi na gg :D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum