Post numer: #1Wysłany: 2009-12-27, 22:45 Jak odzyskać steama ? ;/
Wiec tak posiadam steama, ale tylok fizycznie, mianowicie mam to opakowanie (2 CD, pudelko, instrukcja, CD keye), mialem steama, ale mi zhackowali i w jaki sposob, moge go odzyskac, poniewaz moge udowodnic, ze mam steama, zrobic fotki czy cos takiego.
Nice wysyal mi kiedys taki wzor wiadomosci (kochany najsik :D), ale w nie wiadomoych okolicznosciach sie on zgubil. Wiec mam pytanko, czy nie zna ktos z was sprawdzonego sposobu odzyskania steama ?
Kub sobie nowy kod aktywacji kosztuje z 10 zł inaczej nie umiem ci pomóc .No ale inaczej nie zyska stima panowie jak nie kupi owego klucza aktywacji wiem bo znajomemu to samo się zrobiło .
____________________ HomeR Have a Skill!
Ostatnio zmieniony przez HomeR 2009-12-28, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Kub sobie nowy kod aktywacji kosztuje z 10 zł inaczej nie umiem ci pomóc .
Taka pomoc to se mozesz ****. A tak apropo jakis kolo na serwie proponowal mi steama za 7zl, ale odmowielm :).
A tak apropo to znalazlem cos takjeigo http://www.forum.wiaderko...e-odzyskac.html :D i wlasnie wyprobywuje. (ale dopiero jutro dokoncze, bo nie mam skanera, a z aparatu te literki/cyferki sa nie wyrazne ;/)
sory że spamuje ale mnie to powaliło kub co to ma być ?? jeszcze raz napisz najsowi zeby ci wysłał
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
zrob skrina cd keya
napisz majla po angielsku co i jak ze ci ukradli [popros kogos jak nie umiesz]
napisz swojego maila, podpisz sie
wyslij do valve
czekaj az odesla dane itd
Z angola mam 2 wiec sam napewno nie napisze, a rodzinki sie nie pytam, bo oni nie lubia jak gram :D
Teraz sprawdzam to
Nomak napisał/a:
A tak apropo to znalazlem cos takjeigo http://www.forum.wiaderko...e-odzyskac.html :D i wlasnie wyprobywuje. (ale dopiero jutro dokoncze, bo nie mam skanera, a z aparatu te literki/cyferki sa nie wyrazne ;/)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum