Nr Użytkownika: 138 Wiek: 21 Dołączył: 24 Lis 2007 Pomógł: 9 razy Posty: 864 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Post numer: #1Wysłany: 2008-07-10, 15:27 hjuston ajf gat a prablem
tak jak w temacie. Prawdopodobnie to sie stao niedawno bo chyba wczesniej tego problemu nie mialem.
skrin przedstawiajaacy problem:
http://img410.imageshack....malakas2gi4.jpg
Jak widac na skrinie z demku powinnien byc widoczny malakas a go nie ma ; s
Tak wiec jak odpalam demka to prawdopodobnie nie widze modeli tero.
Chociaz w drugiej polowie demka od bzt jest juz wszystko w porzadku gdyz malakasa kiedy probuje drelka z kosy juz widze na demku. Ale wczesniej na samym poczatku demka jak koles wychodzi z wody rowniez brak modelu ; d
To samo bylo jak sie bawilem z sharpem na hsie co wkleil demka kied je odpalilem nie widzialem swojego modelu na nim tylko niebo tak jakby nikt po nim nie chodzil, a bylem wtedy w CT tak wiec nie tylko modele tero znikaja. W grze wszystko jest w porzadku tak sie dzieje tylko wtedy kiedy ogladam demka.
Modele mam sciagniete, a sa to te z cs:CZ czyli dozowlone na wszelkich ligach itd.
prosze o pomoc ;* Modele sciagalem dawno dawno temu.. i wszystko z poczatku bylo dobrze.
wiem o co Ci chodzi, ale nigdy nie wiem o co z tym chodzi... ;]
zdarza się - modele nie pokazują się przy odgrywaniu demek.
a co ciekawe, pojawiają im dłużej je oglądasz, albo jak np. grasz na jakimś serwerze, i bez wyłączania cs'a oglądasz jakieś demko.
ogólnie bardzo denerwująca bzdura... :/
Ja mam tak, że zawsze na początku dema nie widze zadnych modeli ani terro ani ct i wszystkie napisy są białe ale po parunastu sekundach wszystko jest tak jak powinno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum