Nie chcę spamować :P
Małe pytanie ....
Dlaczego akurat ten mod, a nie te które cieszyły się popularnością jak dr albo jb ?? :P
Chyba że te serwery z netserwers powrócą w nie dalekiej przyszłości, bo ciągle mnie to nurtuje :P
BTW. Zna ktoś ten mod???
Aha jak moglibyście zmienić modele bo ct i tt wyglądają tak samo, to na pewno grało by się o wiele milej
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Ledwo wszedł nowy mod, a wy już tragizujecie. Trzeba poczekać miesiąc, i wtedy przeanalizować sens jego instnienia, jego plusu i minusy, a nie jak jest ledwo od 2 dni no ludzie.
Jeśli chodzi o HS : Ostatnio jak był to świecił pustkami
Jeśli chodzi o DR : Też pod koniec instnienia nie był w centrum wielkiego zainteresowania
Jeśli chodzi o JB : Może i był zawsze full, ale było to straszne skupisko dzieci bez mutacji, które kozaczyły i bluzgały przez e-kabel. Chaos kompletny!!!
Poczekajmy odrobinę czasu, może pomysli się o ewentualnej zmianie, jeśli serwer okaże się złym pomysłem, ale na takie rozważania jest jeszcze czas.
Jeśli chodzi o powrót serwerów od NetServers to nie wrócą już pewnie od tego sponsora. Cały czas administracja prowadzi rozmowy z potencjalnymi sponsorami, i dopóki nie będzie oficjalnego info w tej sprawie, nie ma co gdybać.
Jeśli chodzi o DR : Też pod koniec instnienia nie był w centrum wielkiego zainteresowania
Jeśli chodzi o JB : Może i był zawsze full, ale było to straszne skupisko dzieci bez mutacji, które kozaczyły i bluzgały przez e-kabel. Chaos kompletny!!!
Powiem jedno - CZEKAĆ.
Hmm co do dr to zawsze około 19-20 było sporo ludzi...
A co jb to... o to właśnie chodzi
Wolicie żeby te "dzieci bez mutacji" takie jak ja wchodziły na FFA albo na War 3
i tam się wydzierały że ktoś ma hacki bo gra lepiej od nich.
Ale racja pośpieszyłem się trochę z tym tematem ale dlatego założyłem go w off topic
A jak coś to na przyszłość proponuje runeMod też bardzo fajny
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum