Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Pomógł: 1 raz Tematy: 0 Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-22, 17:48 blue screen
Siema
od wczoraj jak włączam kompa to jest blue screen (niebieski ekran z "errorem").
Zawiera on treść :
Stop cx000021a krytyczny błąd systemu proces logon zakonczyl sie nie powodzeniem.
xc0000005
System zostanie zamkniety.
Prosze o nie pisanie zainstaluj na nowo win.. itd. tylko dokładnie krok po kroku
za pomoc będzie pomógł
sory nie składnie pisze bo mam w laptopie tylko 3% baterii a nie chce mi sie podłączać
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
nie napisze zainstaluj na nowowin tylko powiem tak:
FORMAT! xD
najlepszy sposob na wszystko troche czasochlonny ale w sumie i tak wyjdzie szybciej niz jakbys mial 3 dni czekac na koknretna odpowiedz albo probowac wszystko pokolei;d
mozesz jeszcze sprobowac odzyskac system badz sprobowac naprawic winde (robisz wszystko tak samo jak do formatu tylko zamiast nagrywac na nowo winde dajesz opcje napraw istniejaca wersje)
mozesz jeszcze sprobowac zalaczyc system w trybie awaryjnym i tam poszukac problemu bo szczerze nie wiem o co chodzi xD byc moze cos z kontami urzytkownikow skoro jakis login i pw zle czyta;d
ale jak juz mowilem probowac mozesz w hhhh czasu format mimo wszystko pojdzie szybciej;d
Primo Victoria !!! Działa to było takie proste przywróciłem stan do przedwczoraj mojej pięknej kompozycji pulpitu nie ma ale działa mi komp.
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum