Post numer: #1Wysłany: 2008-06-07, 23:33 Ban na steam
Czemu nie moge wejsc na Tau mam bana na STEAM czy co???? Prosze o odpowiedzi i o unbanned wszystkie potrzebne info udziele na gadu gadu moj nr to 5092438. Prosze o pilne rozpatrzenie tematu bardzo mi zalerzy :)
Dzieki ale dziekuje milos ie gralo :) Poszukam innego servera bye Dziekuje wszystkim za gre :) Pozdrwienia od Bogdana. Czasami bede udzilal sie na tym forum ^^
Nie rozumiem kilku rzeczy :)
Skoro mamy Steam - po co grać na NS ? :)
Skoro nie chcemy ściągać NS bo mamy Steam to w czym problem ?
Serwer nie banuje na tygodnie czy lata tylko góra 3 godziny, później długie dni spokoju.
Przeważnie po zmianie mapy odbanowuje ;)
Jak se tam chcecie. Nigdy Steam nie będzie działał poprawnie na NS.
Ale ja uz nie moge wejsc na serva chyba od tygodnia jak nie wiecej i musze na nobowatych grac...... To po iego mi steam jak musze grac na ns???? Zal zdjeliscie sxe przyszli cziterzy a teraz jeszcze takie buty Zal zal i jeszcze raz zal.......
Skoro samo nie odbanowało więc to wina Rangebana ;> ktoś Ci dał bana " za coś " odwołaj się w skargach itp, jak nie będzie dowodów ani screenów, zostaniesz odbanowany :)
sXe nie chcieliście sami bo były same problemy, nie dało się wejść ani z NS ani ze Steama. Do tego wywalanie gry i problemy z systemem.
Na cheaterów mamy kilka nowych zabawek :) więc spokojnie.
Jak widac wyzej maxi mi napisal rzebym gral na NS a ja niemam miejsca na kompie wiec nie mam zamiaru miec zajmowanego mie3jscas przez cs ponad 3gb tak jak mam teraz :) Podaj mi swoje gg anr to mi napiszesz jak mam sie odwolac ^^
Ja mam pare serwerow fajnych jak naprzykklad andrycowski i moge tam grac ale nie bede sie uczyk grac tak jak na tau wiec jak chcecie ip servera to piszcie 5092438 :) A bana mam niewiem nawet za co ;//
Wszyscy maja tego bana na steam jeszcze, i ani nie moge sie odbanowac po ip ani po steamid bo to nic nie daje ;/ Tylko nie wiem dlaczego na tau cos takiego jest, jak na innych serwach ns nie ma czego takiego ze "steam banuje"
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-06-08, 11:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum