Generalnie sądzę, że to była celowa archeologia dla jaj, a sam temat leży przecież w offtopie. Ludzie odświeżali tematy z Fayrantem czy też Pepe, i nie otrzymali za to warnów. Gdzie jest sprawiedliwość?
Jeśli już sądzisz, że Helish zasługiwał na warna to zwarnuj też następujących userów w tym siebie :
Cytat:
~FaRReL~, n0th1ng, ~ $(L)uM$, krzychu14, Mu$zK1N
Bo archeologia odnosi się do odświeżania starych tematów, a udział w odświeżaniu statego tematu brałeś również ty i inni userzy. Patrzy się na datę założenia tematu, więc wina nie leży tylko po stronie Hellisha, ale i tych którzy bezstrosko zaczęli pisać po napisaniu posta przez Hellisha.
1. Sorry za to lecz to nie moja wina :( Kolega dał tego warna bo musialem wyjść zostawiłem go samego Pseplasam :(
2. Sądze że nie macie do mnie żalu no może troche
3. Myśle ze warn zostanie ściagnięty :(
P.S. Zamknął też temat o dodanie mapki aha i jeśli coś jeszcze zrobił sorry :(
Ostatnio zmieniony przez NaF1nK!?# 2009-12-15, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Sam możesz warna ściągnąć, wejdź na jego profil i mu usuń
n0th1ng napisał/a:
1. Sorry za to lecz to nie moja wina :( Kolega dał tego warna bo musialem wyjść zostawiłem go samego Pseplasam :(
Żal tłumaczenie, nawet jak to twój kolega to nie trza było go zostawiać z komputerem samego, mógł coś więcej zrobić. Jakieś upomnienie powinno być że kolegom pozwalasz swojego admina używać
2. Sądze że nie macie do mnie żalu no może troche
Sory ale musze to napisac: Na pewno kolega mu dal
Kretyna z siebie zrobiles bo mu dales warna kazdy cie skrytykowal to nie wiedziales co napisac a wytlumaczyc sie musiales tak zeby nie umoczyc dupki
Aha i gorsze posty ci usuwalem wiec nie wiem o co placz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum