Chyba raczej 1 raz.
Jak napisal posta a nie spojrzal na date to mogles go usunac i upomniec a nie od razu warnowac.
Chcesz pokazac swoja wyzszosc ?
Bo ty i nothing dwa dzieciaki ostatnio warnujecie kogo popadnie za 1 wpadke nawet
Nie powiem ze sam tobie i jemu usuwalem po kilka postow jak ktos odswiezyl temat a wy sie tam wypowiadaliscie
Ogarnij sie i kup mozg
nie mam zamiaru sie klocic ale to moj 1 warn nothinga nie jest pierwszy a nie mam zamiaru pokazywac swoja wyzszosc. No to jesli warn jest nie sluszny to prosze o sciagniecie i przepraszam za klopoty nastepnym razem pomysle jak dam warna:).Wiem to moja wina i nie mam zamiaru zganiac tak jak co po niektorzy wiecie o kogo chodzi ze to zrobil brat siostra kuzyn czy niewiadomo kto jeszcze.Chyba kazdy ma prawo do bledu:) powinien wyniesc wnioski
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Ostatnio zmieniony przez ~FaRReL~ 2009-12-28, 13:07, w całości zmieniany 5 razy
Sądze że warn zostanie ściągnięty. Staram sie nie pisać w starych tematach jedynie jeżeli widze taki temat odświeżany przez kogoś pisze że jest to Archeolog.
farrel ty masz jakas dysleksje czy dodales sobie z 4 lata w profilu? Bo skladnia twoich wypowiedzi to jest masakra i jeszcze przecinkow nie stawiasz, sorki ze tutaj pisze ale gdzies musialem ;P nie wieze w to ze ma 16 lat, chyba ze ma ostrą dyslekse ^-^
Żenada dzieciaki. Farrel i nothing sami są najlepszymi archeologami na tym forum a dają warny, hahaha. Zgadzam się z Maxim, kupcie muski. Warny powinny być zdjęte, albo przyrzekam, że ja wam też warny powlepiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum