Nr Użytkownika: 1706 Wiek: 23 Dołączył: 04 Mar 2009 Pomógł: 2 razy Posty: 111 Skąd: Wrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-01, 16:03 szymon_pl.dem [WM]Szymon[PL]
No cóż od jakiegoś czasu zastanawiał mnie gracz o nicku
[WM]Szymon[PL]
Udało mi się nakręcić demo, które wygląda dość dziwnie, przypomina jakiegoś multihacka.
Miałem zamiar zrobić ss niestety nie w porę się pojawiłem.
Nick [WM]Szymon[PL]
Mapa: aim_map2
Godzina: 15:40
Opis: Prawdopodobnie gral na MH
Demo: >>LINK<<
[PL]Lama kiedy ty zrozumiesz że ja nie czituje chamsko to z twojej strony że na forum takie coś napisałeś naprawde
[ Dodano: 2009-05-04, 14:38 ]
Siemaneczko ja z proźbą do admina bardzo jest mi przykro a zarazem troche jestem poirytowany ponieważ grałem sobie na servie HS fps project to było na mapce fy_polday aż tu nagle admin robi mi scenshoty a dostaje bana powód wh czy nawet aim i że mam umieścić scenszoty na forum pisze bo bardzo zależy mi na odbanowaniu i pragne udowodnić że ja nie czituje nigdy przysięgam!! czitowalem tylko raz w życiu nie na tym servie i zawsze gram czysto gram 10 h dziennie też dużo na tym servei i byłem nawet w TOP15 NA POZ. 7 tak mi dobrze szło a tu ban za NIC gdzie tu sprawiedliwość tu jest link do scenshotu http://odsiebie.com/pokaz/2613724---39bf.html ten admin co mnie zbanował to chyba faierant gram czysto dzisiaj grałem 25h prawie zawsze mnie oskarżają że czituje ale to jest tak dalekie od prawdy jak od ziemi do słońca zmutny i zawiedziony gracz klanu Władcy Much [WM]SzYmOn[PL] prosze o odpowieź.Nie powinno się dawać bana bez powodu... 213.25.113.254:27011
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum