Widzałem jak ten czit na wh latał.
Chciałbym, także powiedzaieć, że na 100% na wh gra też KLAN NOOBÓW||SHOOTER, a z tego co słyszałem wczoraj miał aima...
Mam jeden filmik na poolday'u, ale jest w cholernie słabej jakości..., ale jakby sie postarać i go w wolnym tempie obejrzeć to wali przez ściany jak głupi...
sorry, ale demko tak klatkuje, ze nie da sie dużo odczytać, bo czasami mi sie CS chrzani.... ale jak go bede widział to go nagram porządnie, albo zrobie coś z demkiem...., chce po prostu żebyście zwrócili na niego (mu) uwage...
OK, moge wysłać....tylko powiedz mi jak, bo nigdy tego nie robiłem, albo wyśle Ci na GG moze??
____________________ Hmmm....
Ostatnio zmieniony przez Wasyl 2008-05-09, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
anrku juz ci pisalem na pw o tym zaraz po tym jak skladalem podanie o adma kim jest dla mnie szuter .(zobacz w skrzynce ) bo watpie zebym tego nie wysyla..l.co do czitow to wasyl stuknij sie ty w czolo bo ty i twoi kumple mnie na hs pod nickiem i'm wyzywaliscie od czitow. co do niego na poold day walisz ze ma czity i masz demo a za chwile ze demo jest bla bla bla bla bla bla. wiem jaki on jest jak sie zachowuje itp. ale czitow nie uzywa, raz z reszta juz był temat o jego czitach wiec proponuje z archiwum go przeniesc i wzowic dyskusje bo tamtym razem sie nie udało moze teraz zlapiece go na wh.
Wasyl napisał/a:
Chciałbym, także powiedzaieć, że na 100% na wh gra też KLAN NOOBÓW||SHOOTER, a z tego co słyszałem wczoraj miał aima...
tu sie usmialem zanim stwierdzisz cos na 100% to miej dowody bo to sa puste slowa, a co do aima to totalnie n/c
Wasyl napisał/a:
Mam jeden filmik na poolday'u, ale jest w cholernie słabej jakości..., ale jakby sie postarać i go w wolnym tempie obejrzeć to wali przez ściany jak głupi...
tego nie komentuje
mi to wisi co kto powie, latwo mozna stwierdzic po zachowaniu sie jego a moim kiedy slysze w pokoju jak leci *******, jak macie jakis problem badz zastrzezenia albo pretensje badz cokolwiek to moge nie miec tego admina. Ale niech taki typ nie oksarza mnie ani nikogo o cokolwiek gdy nie ma dowodow bo jego pewnosc mam gleboko w dupie!
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-05-09, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum