Zaproszone osoby: 13 Nr Użytkownika: 1506 Dołączył: 17 Lut 2009 Pomógł: 13 razy Posty: 1012 Ustrzelił 14 fragów Skąd: Inowrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-19, 01:11 mikro ice.dem
Nik czitera: mikro ice
serwer: Diablo
Ip: jest razem z demkiem
link do demka i ss: http://www.sendspace.pl/file/ccsOHxMg/
mapa: de_aztec2
Data: 18.04.09
podejrzenia: wh zwroćcie uwage na kilka akcji w wodzie jak widzi ninje za skrzyneczkami jakies wh z oznacznikiem czy co
javox nie czepiaj sie ;] bana dostal i tyle co wlecial by skarge dal i co ? ja bym mial same przykrosci a tak jest demko ai widac czy jest czy nie a ss zawsze nie pokarza czy koles ma wh czy nie ps: oznaczniki usunac xD raczej nie inni nie narzekaja ;]
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-04-19, 22:51, w całości zmieniany 2 razy
3 demka z podejrzeniami o wh, wszystkie trzy niemal na pewno bez jakiekolwiek czitow... Wypróbowujesz jak sie banuje czy co?
Gdyby miał znacznik to nie patrzyłby wszędzie, nie latałby z latarką, nie wychodziłby z kampy by popatrzeć się na pustą ścianę, nie latałby jak bot tam gdzie prędzej znajdzie reumatyzm niż przeciwnika, nie strzelałby 2 sekundy po zauważeniu gracza, nie grałby na magu (skoro ma znacznik to wie gdzie ninja...)
Chociaż, ostatni zarzut dodałem bo lista za krótka by była, gdyż nie jest to decydujący argument :)
Jeśli zrobiłeś ss to nie mam nic do zarzucenia, jeśli nie to odbanuj go...
Dla wygody, wyłącz te adminowskie opcje speca, przeszkadzają w oglądaniu i mogą błędnie sugerować czity. Czyste demka łatwiej się ogląda. Jak już musisz to zostaw sam box, bo nick czy pancerz nikogo nie interesują.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum