no to tak nie mam zadnego WH chlopie gram dluzej niz ty w csa a wogule na tych serverach jak nieumiesz grac i ktos cie bije bo jestes tzw . BOTKIEM to niedawaj banow tylko rozladuj swoja agresje inaczej czlowiekq czekam na unban
Osiem ale on nic niema ....
Powied zmi czemu nie zrobiles SS ?? to jest podstawa jeżeli podejżewasz kolesia o WH ..
Według mnie jest on czysty i nie pisze tak dlatego , że gra on na turnieju ze mną... ale jako obiektywny były @ :D :D :D
Według mnie unban ...
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
A więc tak. Jay-Z musi wrzucić te ss-y co zostały zrobione inaczej ub nie powinno być. dAb misiu nie kierujmy się tym, czy kogoś znamy czy nie, bo nasi dawni koledzy Faumax, Sorrand, cwanIak, TainT czyści nie byli, a zdawało się nam, że znamy ich dobrze. Nie mówie, że Jay-z ma tu wh,absolutnie nie, tylko zwracam uwagę, że zasada ograniczonego zaufania do każdego powinna byc stosowana :P
Aha, demka też lukałem, jak dla mnie to akcje na słuch, nie widzę tu wh, poza tym demko jest zdecydowanie za krótkie by móc cokolwiek osądzić. Patrząc na demko czysty, teraz niech Jay-Z wrzuci ss-y.
SS'y zrobiłem, demko może nie najlepsze ale po pierwsze mnie lagowało straszliwie, a po drugie musiałem iść wbiłem na chwilke na serwer tylko.
dareq123 napisał/a:
no to tak nie mam zadnego WH chlopie gram dluzej niz ty w csa a wogule na tych serverach jak nieumiesz grac i ktos cie bije bo jestes tzw . BOTKIEM to niedawaj banow tylko rozladuj swoja agresje inaczej czlowiekq czekam na unban
Ty sie tu nie pluj tylko dawaj ss'y jak chcesz unbana.
dAb napisał/a:
Osiem ale on nic niema ....
Powied zmi czemu nie zrobiles SS ?? to jest podstawa jeżeli podejżewasz kolesia o WH ..
Według mnie jest on czysty i nie pisze tak dlatego , że gra on na turnieju ze mną... ale jako obiektywny były @ :D :D :D
Według mnie unban ...
A ten kolejny, zrobiłem ss więc co mówisz ze nie jak nie wiesz?
Czekam na ss.
Ostatnio zmieniony przez Osiem 2009-07-11, 09:07, w całości zmieniany 1 raz
może byś cie mnie odbanowali ja niema screenów ponieważ w csie mam cos zrypanego i mi sreenów niechce zapisywac ;/ co mam zrobic z tym niepodam screenow bo mi sie niezpisuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum