Ja Cie długo obserwowałem na specu, Kosi narzekał na Ciebie, jak strzelałeś ze skutkiem przez skrzynie na gali i później przy bbsie B skan sciany to było wystarczające.
uzyl opcji [ you ] w podpisie wszyscy widza swoje nicki ty widzisz cartman ja 3^k... nie rob offtopu...
zaraz zczaje demko i ocenie bo dlugo mnie nie bylo i widze cos sie dziac zaczelo:D
# nie no koleś nic nie widać? xD dobry jesteś... grasz 2 miesiące? gratuluje talentu jeśli twierdzisz ze nic nie masz... tez bym chciał tak skanować ze słuchu jak ty xD
mówimy ci papa
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-05-21, 21:23, w całości zmieniany 3 razy
"CARTMAN I Kill You" nie pisz takich rzeczy bo dziecko jesteś i mało wiesz o życiu, no live
"Dziecko" dla Twojej wiadomości powiem Ci ze na forum jest taka opcja [ you ] gdzie w miejsce tego [ you ] wskakuje Twój nick. 17 lat przeżyłem i coś jednak o życiu wiem.
Jest czit, jest demo, jest ban, inni admini popierają więc papa ;*
Zamykam.
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2008-05-21, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum