Nr Użytkownika: 395 Wiek: 101 Dołączył: 05 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 37 Skąd: Biała Podlaska
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-18, 00:19 Znowu to samo~ skarga
Witam,
Wedle niższego podania :
Twój nick w grze : pan bez kolan mialem
Serwer: fps ffa
Kto ukarał : byl chyba tylko zaku baku
Sposób kary : kicked and baned
Czas kary : "niewiem"
Mapa : njuk
Godzina : 00:15
Data : 18 paździerika
Powód kary : staty 27:2
Treść odwołania : Proszę o unbana nie dostałem nawet ssow
Nie lubię pisać na tematy związane z nasza gra, fakt gramy jak gramy, nie graliśmy na tym servie bo nie dało się wejść ale teraz trochę ciupiemy we 4. Wracając jedynym adminem który nie rozumie tego ze to my to jest Pan ZAKU_BAKU otoż Panie Zaku są 4 osoby Ja czyli duch , Niedziel czyli ndzl LuckyLuke i pepsi, trzech pierwszych miało admina na tym siervie i starsi nas znają, staram się pisać jak widzę że admin wchodzi że to my albo sie mnie pytają a Ty nawet jak pisze to walisz nam te bany i nie cyckasz się zrób SS to wrzucimy i będzie unban a Ty walisz bana bez niczego .............
Ps posiadam ss z consoli ze pepsi dostał bana bez uprzednich ss
Pozdrawiam administracje, anr kiedy bedziesz w bp i pijemy ?? :P
tak... bede pisal ktos ty jak wychodze na speca zeby ogladac... najlepiej dac info ze patrze na konkretna osobe zeby ewentualnie mogl sobie dac np wh off. ss nie zamierzalem robic bo nagrywalem demo i duzo akcji mi nie pasowalo... poza tym od tego jestem i jesli jest ktos czysty to sie nie ma co bac wiec przybastuj i skoncz. kazdy moze poprosic o demo jesli sie nie boi.
tu jest link i prosze o wglad innych adminow.
http://zakubaku.wrzuta.pl/plik/4HnIATqNmCZ/bez
byc moze sie myle ale nie podobalo mi sie wiele jego akcji a na koncu demka jego gra z awp juz wogole... ciagle wali przez sciany praktycznie bez pomylek i sciaga wszystkich
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Szkoda tutaj mojego czasu gramy na steamie wiec w played bedziemy i to Ci styknie jakoś inni nie maja problemu tylko Ty, magia vt a tak poza tym to jak mamy grac skanami po 5 latach gry ? i tysiacach ligach i ch....wie ilu pucharach ? graliśmy z lepszymi ludzmi niż my i jeszcze większą magie sieją przyzwyczaj się ze tau to nie jest pro to jest non steam a my jestesmy steam gramy tutaj z sentymentu bo sami ten servie tworzyliśmy..... daj unbana i zakończymy sprawę :)
Akcje clear, dużo na słuch, również gdy zabił 4 gości na dolnym bs.
Ostatnia akcja mnie się nie podobała, gdy dostaje piękne info, mimo, iż gość szedł na walku, chociaż może i to "magia VT".
Dla mnie demko czyste, i unban, ale jeśli chodzi o tą waszą grę na VT, to sądze, że jednak to nie dość, że jest nie fair wobec innych graczy, bo w jakimś w stopniu jest to "wspomagacz" (nawet się nie kłócić, że nie!), to po drugie dochodzi do sytuacji typu "a ten skąd miał takie info". Ale cóż, karalne to nie jest, chociaż powinno. (hmm analogia do tego co się dzieje na adminczacie gdy jeden z admów zostaje sam :D)
Gra imo Clear, unban.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-10-18, 01:09, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum