Post numer: #1Wysłany: 2010-01-23, 20:35 Zgrywus ban wtf?
Nick Admina : Zgrywus.
Data incydentu : 23stycznia2010 20.20
Gdzie to się wydarzyło ? : Server bf2 mapa de_westwood
Opis sytuacji : pisałem do kumpla na steam i skampiłem na respie z usp jenocześnie broniąc bs-a. wróciłem do gry zostałem sam zabiłem kolesia z kosy. TT sie nie skapło a później zabiłem jeszcze 5(w tym czasie podłożyli pake). A bana niewiem za co dostałem że przegrałem jedną runde albo się skampiłem?? Może zgrywi ma zły chumor. Wg mnie to naduzycie.
Dowody (screen albo film) :zaraz bedzie
1. Za interp się nie dostaje, poruszane już były w tym kierunku tematy,
2. Jak powód był lamisz to na 5 minut max
3. Jak więcej niż 5 minut, to czekamy na Zgrywusa, a jak mniej... to nie wiem po co zakładasz temat, bo na pw też można sprzedawać !
1. Za interp się nie dostaje, poruszane już były w tym kierunku tematy,
2. Jak powód był lamisz to na 5 minut max
3. Jak więcej niż 5 minut, to czekamy na Zgrywusa, a jak mniej... to nie wiem po co zakładasz temat, bo na pw też można sprzedawać !
Do 1pkt.
Przede mną gracz o nazwie K@PIT@N BOMBA dostał bana Powód"Ogarnij się i zmień interp" czas 30min.
Do 3pkt
Dostałem bana powód "lamisz" i również na 30 min.
wy dostajecie bany za to ze myslicie ze do adma mozna wszystko bo jest w was duma ze gracie dlugo to mozna sobie pozwolic...
nie raz bylo udowodnione ze nie musi nikt grac krotko by za ublizanie czy cos bana dostac...widac to na przykladzie myszki gdy rocky dal mu bana za " szmate " ... wiec skoro dostal :
Do 1pkt.
Przede mną gracz o nazwie K@PIT@N BOMBA dostał bana Powód"Ogarnij się i zmień interp" czas 30min.
tzn ze cos gadal i tyle...a lamisz... oplaca sie blokowac slota ze statami 0-10 ? mysle ze lepiej rozgrzac sie na botach i wrocic... pozdrowki
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Zgrywus powinien się pojawić, ale przyda się także wypowiedź żółtego, jako "SPECJALISTY". I mam NADZIEJĘ że to nie będzie Fayrant. Przydałoby się popatrzeć na opinie 3^k i PePe również ;]
Mam nadzieję, że wytłumaczysz się Zgrywus, dlaczego dajesz bana za interp, skoro można mieć nawet 0.9, byle by lagów nie robić ?
i tak btw chłopaki i dziewczęta - to, że koleś ma staty 0 do 120 to nie powód, by go wyrzucać. Już prędzej za utrudnianie gry, czyli rzucanie fleszy swoim, kampienie gdy paka leży/jest podłożona, i tym podobne. Demka osobiście nie chce mi się oglądać, wolę usłyszeć wytłumaczenie Zgrywusa, w końcu K@PITAN BOMB@STIC też dostał za "interp" na 30min
to jest serwer publiczny dla wszystkich nie tylko dla pr0...
2 sprawa interp... z tego co wiem jest wymuszanie na 0.1 nie? co z tego ze ktos ustawi 0.01? to tym gorzej dla niego bo trafic typa nie moze... ban za takie cos mija sie z celem
demka ogladal nie bede bo powod widze i jest on dla mnie troche niejasny duzo by dala wypowiedz zgrywusa bez tego to ciezko cos wnioskowac;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum