Post numer: #1Wysłany: 2009-04-05, 15:18 Zbanowany bez wyraźnego powodu?
Witam, w piątek około północy dostałem chyba perm bana [ban: "kicked"], bez wyraźnego powodu. Nigdy nie bylem oskarżany o jakieś wh, czy aim'y. W księdze banów również nie odnalazłem swojego nicku.
Nick: Dziki Bazant ^^
ip: 78.28.12.30
Mam stałe ip, więc proszę o pomoc w miarę możliwości.
#up : WZÓR jak juz
moze admin ci robil ss'y. jezeli tak to masz je w folderze csstrike lub cstrike_polish, wrzuc je na forum spakowane w jeden folder i wrzucone na hosting plikow np. www.sendspace.pl
Przepraszam, ale na forum jestem pierwszy dzień, co jest chyba zauważalne. Napisałem do tego działu, bo zauważyłem tam już wcześniej podobne posty. A wzór? Ok, tylko, że praktycznie ten wzór u mnie chyba niewiele pomoże.
Nick: Dziki Bazant ^^
Serwer: HS
Data: 3.04.09
Kto ukarał: nie mam pojęcia
Link do SS'ów: brak ss'ów
Moje IP: 78.28.12.30
w piątek około północy dostałem chyba perm bana [ban: "kicked"]
To chyba dostales bana czy napewno ? :D Bo jesli probujesz teraz wejsc to sie nie da, bo aktualnie serwer jest OFF.
Przy wbijaniu na serwa pisalo ci "you have been banned from the serwer" albo "kicked! banned" czy po prostu nie mogles sie polaczyc z serwerem bez zadnego komuniaktu ?
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-04-05, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Albo dostałeś ban za obrażanie na tydzien, w co wątpie bo żaden z adminów na tyle nie daje ^^
Albo czitowałeś po innym nickiem, przez co dostałeś bana i wejść nie możesz ^^
Za free nigdy nikt nie daje... Napewno nie perma ;)
00:39:41: World triggered "Round_End"
L 04/04/2009 - 00:39:46: "oUpolak<1751><STEAM_ID_LAN><TERRORIST>" triggered "Spawned_With_The_Bomb"
L 04/04/2009 - 00:39:46: World triggered "Round_Start"
L 04/04/2009 - 00:39:50: "Dziki Bazant ^^<1746><STEAM_ID_LAN><CT>" say "za muzyka Ci frajerze!"
L 04/04/2009 - 00:39:59: Kick: "Dziki Bazant ^^<1746><STEAM_ID_LAN><>" was kicked by "Console" (message ""Banned!"")
L 04/04/2009 - 00:39:59: "Dziki Bazant ^^<1746><STEAM_ID_LAN><CT>" disconnected
L
Polak ty wtedy grales to powinnes wiedziec za co dostawal bana
Prawdopodobnie jesli dobrze zrozumialem logi, wczesniej gracz "muzyk" zareklamowal ip jakiegos serwa i mu dales bana na 120 minut, i za ta wypowiedz Dzikiego Bazanta "za muzyka Ci frajerze!" chyba dales mu bana na "pesel"
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-04-05, 16:57, w całości zmieniany 2 razy
Sory stary, ale to już nie pamiętasz jakie bany wstawiasz? Za zwykłe "frajerze" w ferworze walki perm ban? Ok, to było niegrzeczne, ale mogłem napisać to komukolwiek, nie wiedziałem kto jest adminem. Spójrz na mój rank, to sam stwierdzisz, że cheaty + moje statsy to oksymoron. Jestem słaby w cs'a i gram dla przyjemności od dłuższego czasu na Waszych serwerach. Nigdy nie miałem problemu z jakimiś oskarżeniami o jakieś wh czy coś. Lubie Wasz serwer i nie chce rezygnować z gry u Was. Mam nadzieję, że łaska adminów mnie dosięgnie ;)
Gdyby PRZYKŁADOWO (nie mówię, że tak jest, będzie i nie życzę tego) umarła Twoja matka, i ktoś napisał do Ciebie "twoja stara blablabla" emocje miałbyś wyłączone ? Jeśli tak, to masz silną wolę...
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum