Post numer: #1Wysłany: 2009-03-20, 13:06 Zasady na serwerze, a WYJĄTKI
Chodzi mi tu o sprawę Sorranda mianowicie tamten temat jest zamknięty więc nie mogę się wypowiadać. Dla tych co nie wiedzą Sorrand korzystał z Celownika to awp. Przytoczę wypowiedzi adminów UŁATWIA GRĘ = JEST ZABRONIONE, a taki celownik ułatwia i to bardzo zwłaszcza na mapie awp. Jakie szanse ma ktoś na blisko z awp z sorrandem, który ma celownik ? Liczę na wypowiedzi adminów.
Po 1. Wątpie, że uda Ci się wkopać Sorranda, jedynie dostanie ostrzeżenie ;D
Po 2. To co wyżej wnioskuję z tego, że na początku też korzystałem i po prostu miałem usunąć
Po 3. W sumie jest adminem, powinien wiedzieć, że nie można.. Ale to nie mnie osądzać ;)
Też kiedyś miałem celownik do awp, ale to prawie nic nie pomaga, i tak strzał bez celownika to random ;) więc tak jak Polak chyba tylko usunąć :)
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Ostatnio zmieniony przez Amigo 2009-03-20, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie rozumiecie ze celownik do awp to tak jak kropka zrobiona pisakiem na srodku ekranu monitora ? Tez to mialem na nonsteam ale zamienilem spowrotem na normalne, na steamie to mam i sie wcale nie gra z tym dobrze. Ale to nie zaden dodatek. Po prostu kropka na srodku ekranu zrozumcie.
No jakos gram na steamie z tym, LuQ z pgs/mymu gral na tym i go nie banowali to co
Pomysl "dostal ban za kropke na srodku ekranu, ktora sobie namalowal flamastrem" to tak wyglada...
Z tego co wiem to na publicznych serwerach nie jest zabronione granie na podmienionych modelach broni, bo kilka osob wrzucalo ss gdzie byly podmienione i nie dostawaly bana.
No jakos gram na steamie z tym, LuQ z pgs/mymu gral na tym i go nie banowali to co
To chyba jak ogladales na hltv >.<
Nie mow, ze nie ulatwia taki celownik gry, bo tak sie sklada, ze do fast scoopingu jest idealny.
Z kropka narysowana na monitorze jest roznie, bo zeby byla widoczna musi byc spora, a znowu jak jest za duza to moze przyslaniac model gracza stojacy nieco dalej.
Zreszta o ile sie nie myle to VAC za red dota banuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum