Nr Użytkownika: 3463 Dołączył: 19 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Swierklany
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-19, 12:52 za co dostalem bana?
Twój nick w grze : feAr!
Serwer:bf2
Kto ukarał : niewiem
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : niewiem
Godzina : ok 12.00
Data : 19.08.2009
Powód kary : spin hack
Treść odwołania :
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez FPSproject.com [FFA2][BF2] FPScs.net @ Pukawka.pl
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : feAr!
[AMXBANS] Przyczyna : ' Spin hack detected '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fpscs.net
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 195.3.201.216 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Nie grałem dzisiaj wogole na bf2, grałem na dr, poszedłem zjeść obiad a jak wróciłem już nigdzie nie moglem wbić.
Brat mi mowil ze na bf2 gral misiek ktory mial spin hacka i ja za niego bana dostalem?
On nie grał dzisiaj na bf2!!!!! Słuchajcie tego wyżej !!! Jak mówi, że nie grał to nie grał !!!! A zalogował się na forum by złożyć podanie i napisać, że on nie grał !
Dostajesz unbana bo zdarzyl sie przypadek, plugin zbanowal takze 3 inne osoby.
A tak po za tym to skad niby plugin wziol twoje IP zeby ciebie zbanowac skoro nie grales. Jestem na 99% przekonany ze byles wtedy na serwerze i dostales bana tak jak a!x i insane no i Misiek ( ktory czitowal ) Ale jak chcesz to moge zajrzec w logi serwera i jak sie okaze ze byles wtedy na serwerze to za klamstwa dalbym ci bana na tydzien.
Tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum