Trawnik kuwa co ty robisz ziomek ? Słuchasz 13 letniego dziecka bez mutacji jak żółw.. Zombie kampia to nie dajesz banów a gdy dziecko Ci krzyczy, że buguje a to nie było bugowanie zresztą co tu bugować na tej żałosnej mapie rock17 na której biegniecie do końca i zabijacie wszystkich bezsens. Nawet akcji nie widziałeś a go słuchasz... Ja napisałem "daj mi za to bana" do tego dzieciaka przypuszczając, że sie domysli, że to nie jest bugowanie a Ty z banem wyskakujesz... Licze na jakieś wyjaśnienie ?
jak można w ogóle grać na rock17?
poza tym trawnik ma sv_musk 0 to wiesh...
ja raz dostałem bana na całe 5min prawdopodobnie od cybucha za rzucenie flesza który nawet nie zamroził ct,0mg po prostu... teraz ludzie rzucają i nikt im nic nie robi.
Ta mapa to porażka a takie dzieciaku typu "hm lol", Waldemar coś tam wybierają taką mape a potem płaczą, ale czekam na wyjaśnienie od Trawnika dlaczego dzieci słucha...
O ile pamiętam, dostałeś bana na 15 min za bug...
Dałem tego bana ponieważ, ktoś napisał mi na @ chat ze zbugowałeś coś tam...
Jeżeli nic nie zrobiłeś, to serdecznie przepraszam.
Nie napisałem tej skargi dlatego, że Cie nie lubie albo dlatego żebyś poniósł jakieś konsekwencje czy cuś tylko bardzo mnie ciekawiło dlaczego akurat słuchasz takiego bahora któremu bym dawał gagi na każdej mapie. Ale okej sprawa wyjaśniona a 5zł Ci nie dam ale na piwko wpadnij.
Zamknąć.
Słuchasz 13 letniego dziecka bez mutacji jak żółw.
Bo Ty o rok starszy jesteś to masz już mutacje i w pełni dojrzałeś.
Cytat:
Kolejna sprawa, masz pretensje o bana na 15 minut przez jakiegoś bachora... takie sprawy załatwiajcie na gg a nie na forum, jeśli chcesz żeby to było rangi wyższej, napisz skargę poprawnie, wg wzoru.
Trawnik nie potrzebnie słuchasz się pierwszego lepszego gracza, wszystko powinieneś spr. a nie na odwal się bana. Jak dla mnie ostrzeżenie dla Ciebie za olewcze podejście do roli jaką masz na serwerze.
1.Miałem add to baned list więc nie wiedziałem za co i na ile. 2.Dab i po co spam?.2.1 DaB na sylwestra piccolo(standarcik) nie ? 3.Więcej Farta jak bym forum jest od wyjaśniania pewnych spraw i to była taka sprawa i mutacje przeszedłem w pełni a dziecko które drze morde przez mikro bądź śpiewa tworzy opinie mojemu rocznikowi... Sry za słowa zamknąć.
Mutacja głosu – zmiana brzmienia głosu u ludzi na skutek zmian fizjologicznych w obrębie narządów głosu. Następuje zarówno u chłopców jak i dziewcząt podczas dojrzewania, trwa około trzech lat.
Mutacja jest związana z silnym rozwojem krtani, która jest częścią układu oddechowego i również narządem głosowym. Następuje rozrost chrząstek krtaniowych, struny głosowe mocno się wydłużają, powiększa się tchawica i przestrzenie ponadkrtaniowe. Niekiedy powiększona krtań przybiera duże rozmiary, tworzy się tzw. "jabłko Adama" (rozrost chrząstki tarczowatej). Podczas mutacji występują częste chrypki, zakłócenia w wydawaniu głosu: na zmianę dźwięki wysokie i niskie - na skutek zaburzeń w koordynacji mięśni krtani, przekrwienia błony śluzowej i zwiększonego wydzielania śluzu.
U chłopców zachodzi obniżenie wysokości głosu o jedną oktawę, u dziewcząt zaś o pół oktawy. O mutacji głosu decydują hormony płciowe - testosteron produkowany w dużych ilościach w jądrach u chłopców. Testosteron powoduje powiększenie krtani i strun głosowych. Stają się grubsze i dłuższe, a to zmienia ich brzmienie. Mutacja głosu u chłopców jest łatwo zauważalna i charakteryzuje się załamywaniem dźwięków podczas mówienia. Mutacja u dziewcząt nie jest tak zauważalna jak u chłopców, jednak jest równie ważna w wokalistyce.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum