Post numer: #1Wysłany: 2009-04-10, 15:23 Wybaczcie ;)
A wiec pisze ten temat w "Księga Skarg", ponieważ zwidziła mnie reakcja admian "smiley" na to, że miałem włączone grafikę "software", mam 19 lvl (cieniutko cieniutko xD), i jestem w stanie się przyznać bez bicia. Bardzo przeprasza z tego powodu, iż miałem taką grafikę...Nie miałem pojęcia ze grafika moze być zakazana...nie miałem też pojęcia ze ninje widać w grafice software...Prosiłbym o zastanowienie sie nad moją sytuacją...wielece ubolewam nad tym iz bez myślnie grałem na tej beznadziejnej grafice. Open GL jest zdecydowanie lepsze i przynajmniej jak gine moge się w spokoju popatrzeć w ekran a nie minimalizować by oszczędzić sobie beznadziejnego otoczenia xDD
Prosiłbym o danie mi drugiej szansy, gdyż napewno się poprawie :))
____________________ Gość czemu nie ćwiczysz razem z mamą ?:(
Okaże się że cała Polska nagle na SAMYCH serwerach Diablo gra na sofcie ALE nie wie że nie można bo NIE WIDZI napisu na środku ekranu, który WYRAŹNIE mówi, że taka grafa jest zakazana.
Dziwne, że na Diablo macie softa, ale na FFA czy HS nigdy nie spotkałem grafiki Software... Nie przekonałeś mnie. I tak na tym nicku sobie nie pograsz, ew. zmień sobie nick i od nowa bij ;)
Po 1: Czemu nie moge grać na tym nicku ?
Po 2: Nie wiedziałem ze SOFTWARE to typ grafiki ;> nie zmieniałem opcji od początku grania w Cs'a. Dopiero po banie wpisałęm w google i skumałem ;/
Po 3: A ja jednak grałem wszędzie na tym typie grafiki.
Czemu nie możesz grać na tym nicku ? Myślałem że potrafisz sam sobie odpowiedzieć ;) Nabiłeś lvl na Software, gdy inni nabijali na OpenGL. Jest to nieuczciwe i musisz zaczynać od początku zgodnie z zasadami.
GDzie tu jest napisane, że to typ grafiki ^_^
No i ostatnie - widocznie masz komputer od miesiąca, nie grasz w nic innego, nie widziałeś nic innego, bo gdyby było inaczej nie wytrzymałbyś na sofcie. Same pixele, istna Tibia.
Zacznijmy od tego że lubie tibie ;> gra jak gra i można w nia pograć ;> nie wiedziałem ze cs moze mieć inną grafikę ;> nie mam kompa od miecha ale nie przeszadzają mi pixele ;> w przeciwieństwie do ciebie moim zdaniem starsze gry są dużo lepsze gdyż zawierają fabułę i można w nie pograć. te nowsze mają bardzo rozwiniętą grafe ale mało wciągające i interesujace.
A wiec w takim razie prosiłbym o reset nicku Zal.br (gdyż chce na nim grać a lvl moge znów zacząć nabijać normalnie ;)) )
Chłopaki, jak się da i to nie problem zresetujcie mu lvl, a jak da sie i to problem no to jak wolicie. Najwyżej zacznie od 1lvl na innym nicku i według regulaminu.
Jeśli ktoś jest przeciw, niech wystąpi albo zamilknie na wieki.
... dobra pogral na tym chwile i przestal nie? moze nie wie tyle o cs co wy i po banie soraz pomocy "wujka google" opamietal sie i napisal (przyznal sie) a takze wbil tylko 19lvl a wy macie po 40-50... jak dla mnie dac 2 szanse mozna.
p.s. do zal.br, tez lubie stare gry, kiedys sam gralem w tibie xD i chociaz grafika 2d to bardziej wciagala niz inne gry rpg 3d (oprocz wow'a bo w te gre gra wiecej osob ;p )
Heh....a ja wam powiem tak :
Sam gram juz od 5 lat w DIABLO 2 (taka gra dla tych którzy nie wiedzą) xD
Jak połowa moich kumpli mówi : kupiłeś sobie nowy komputer za 7 tysięcy zeby pograć w takie łajno.
a mi sie to podoba...cały czas sie czegoś można dowiedzieć...a gry typu chodzisz rozwalasz i widzisz 3D krew ...hmm xD nie ciągnie ;))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum