hehe byles w tt i poszedles na specta i nas wszystkich wywalilo.i ban.a i mam dowody tylko znajde chwilka prosze bardzo :) powodzenia :) i wogole jakim prawem masz jeszcze adma? a sory za jakos ale mi sie kompter popsul karta graficzna i tak mam ostatnioo. http://pl.tinypic.com/r/w2gexd/6
A jakby był banneo...
Ile to razy można banować kolesia w 5 minut ?
Czekam na kare.
Po za tym skarga nie wg wzoru.
Zamykać !
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
koza co ty robisz dajesz skarge na mnie a nagle zmieniasz i dajesz na wiecha bo umnie cos nie wyszlo wez sie zastanow.i wogole ten next to bylem przy tym i wiem ze on wchodzil i wchodzil i wkoncu sie wkurzyl i tak zareagowal.po co takie dziecko i gracz jak daje rc to chyba musi odczekac kare a nie jak dziecko sie zachowywac
Bo niesłuszna :) i na ile mi tego bana dałeś? ...
i ty go zawsze bronisz... admin musi dawać przykład innym graczom, nie musiał dawać takiego powodu. A wiechu daje za wulgaryzmy bany (chociaż jest cenzura i nikt tego nie widzi oprucz adminów).
Ostatnio zmieniony przez koza123 2009-11-24, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Mamo a on na mnie skargę napisał :(((
napisałem że czekam na karę i nie wiem czego się jeszcze produkujesz?
A jak ktoś się nie umie powstrzymać od wulgaryzmów to jego problem.
Może sobie powiedzieć kur... nie naciskając guziczka od mikrofonu.
Pozdro i Poćwicz regulamin.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
wkurzyl nie wkurzyl jak daje za to bany niech sie sam pilnuje... jak to powiedzial mogl sobie to w notatniku napisac
po 2 skonczcie te farsy bo mnie tym nudzicie
idzicei sie wyzalic sobie na gg pogodzcie sie a nie zasmiecacie forum... zaraz wszycy dostaniecie po warnie obetne wam flagi i tyle tego bedzie
temat zamykam
kazda nastepna skarga juz nie bedzie tak roztrzygana na kogo by nie byla... dyskutujacy w niej tez wiec sie pilnowac i nie klocic o byle gowno
Bo byś 3^k ruszył tyłek ( a nie tylko na forum umiesz marudzić i gadać że każdemu warna dasz bo Ci się to już nudzi...jak Ci się nudzi to wejdź na serwa i zobacz co się tam dzieje jak wchodzi dziecko z neo i się drze co chwile, jak Ci sie nie podoba moje adminowanie to po co jeszcze flagi mam? Jakoś tylko dzieci, które regulaminu nie znają piszą tu skargi...ktoś jak wie za co dostał to się do tego przychyla a później na serwie już jest wporzo. .) i tego Pawciaa niech ogarnie tego serwa bo takiego pierdol.....burdelu tu jeszcze nie było !
Nawet JB był bardziej ogarnięty.
PS.
Kakashi dzięki i wzajemnie *
EDIT:
A tak po za tym to jak Koza widział że złamałem regulamin to czemu mi bana nie dał ?
Widać jaki admin...
Pfff.
Pozdro i ogarnijcie serwa.
BY DANTE
DANTE jednak myśli :]
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-11-24, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
nie mam calego dnia na siedzienie na dr
bylem tam nie raz na fake nicku widzialem co sie dzieje.. byly tez narzekania na ciebie;] wbijalem kilkakrotnie w celu sprawdzenia adminow ale nieststy ich nie bylo, jak juz mowilem nie mam calego dnia zeby isc i pilnowac nie jestem no lifem i nie od samego csa czlowiek zyje
poza tym jestem jedyny ktory sie ta sprawa zajal
i jezeli do 45 min nie dostane passow do serwera od pawcia to konczymy wspolprace bo on nie wywiazuje sie z umowy i bedzie po klopocie;]
myslisz ze wszytko od reki da sie zalatwic cos powiesz i juz jest git
ten serwer mial swoja historie zyl wlasnym zyciem potem nastapila wspolpraca i zeby sie kazdy do tego przyzwyczail i wogole dowiedzial sie o tym to wymaga czasu a tu wpadl wiechu i rewolucja skargi na jednego drugiego przez trzeciego i na odwrot... w godzine nie da sie wszystkiego zmienic
ale jak juz wspominalem jeszcze 40 min i wogole dr nie bedzie:]
i jezeli to ja marudze to ty chyba siebie i innych w waszych skargach nie widziales kazdy mial tego dosc:]
Ja wogule nie wiem dlaczego wiechu ma admina na wc3 bez jaj on wejdzie raz na jakis czas i posiedzi troche na specu narobi ss'ow i pobanuje i jest zadowolony.Tak nie powino być ..
Któryś ostatnio pisał że jest 18 adminów na war3.
Po za tym jak ten serwer powstał to byłem sam...więc nie płacz.
Cytat:
narobi ss'ow
Wrzuca ktoś te ss?
1/100
Luq napisał/a:
jest zadowolony.
Nie jestem bo jest mi smutno że regulaminu nie przestrzegacie.
3^k napisał/a:
kazdy mial tego dosc:]
Jak każdy miał dość to po co odpisywał ? oO
3^k napisał/a:
ten serwer
To był burdel a nie serwer.
3^k napisał/a:
w godzine nie da sie wszystkiego zmienic
Jak się chce to się da..
Ale czego wymagacie w ogóle od 13 latka? ahhaha
BY DANTE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum