Post numer: #1Wysłany: 2008-12-16, 13:51 Witam DLACZEGO
witam mam do przedstawienia nastepujaca sprawe dostalem bana od administratora grzmotek wiec chce zlozyc na niego skarge dal mi bana bez podstaw nie dostal od nikogo moich ss ani demka poprostu zbanowal sobie mial taki kaprys ktos powiedzial ze mialem cheaty a on sobie bez karnie zbanowal Prosze o odbanowanie bo jestem stalym graczem servera server jest bardzo fajny i chcial bym na nim pograc Dziekuje z gory
Nick Admina : grzmotek
Data incydentu :16:12:2008
Gdzie to się wydarzyło ? : na servie diablo
Opis sytuacji :
witam mam do przedstawienia następująca sprawę dostałem bana od administratora grzmotek wiec chce złożyć na niego skarge dal mi bana bez podstaw nie dostał od nikogo moich ss ani demka porostu zbanował sobie miał taki kaprys ktoś powiedział ze miałem cheaty a on sobie bez karnie zbanował Prosze o obandowanie bo jestem stalym graczem servera server jest bardzo fajny i chciał bym na nim pograć Dziękuje z góry jest podajże demko na forum ok ale proszę wziąść pod uwagę ze gram w cs ponad 2 i pól roku dowód np poland no steam chciał bym prosić o obandowanie ponieważ server jest w porządku i chciał bym na nim pograć sytuacja więcej się nie powtórzy przepraszam za kłopoty i dziękuje z uszanowaniem MatMax
[ Dodano: 2008-12-16, 14:10 ]
a ok widzę ze jest demko a jest ono wraz ze skarga na forum ?
Ostatnio zmieniony przez MatMax 2008-12-16, 14:18, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum