Nr Użytkownika: 3585 Dołączył: 30 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: Bydgoszcz
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-30, 23:43 Wiechu Za Dużo Sobie Pozwalasz..
Sam Pisałeś Abym Złozył Skargę., to masz ...
Za Dużo sobie POZWALSZ TYM ADMINEM !!!
Pisze do ciebie Że SLLUMS BIJE FREE Kill.. a Po Chwili Mute dostaję.
po chiwli dostajae niewiadomo za co kicka.. po jakimś czasie pisze znowu ze SLMs bije Free kill to on znowu mnie Mute..
Potem jak się Skonczyło pisze do niego.. Że się Za to Doigra i czemu mnie mutuje jak chce mu powiedziec.. Że biję Free Kill
To dostaję bana "uzywaj admina saya ! pasuje? " 0,0 Chłopie to Że Masz Dużo LAt.. to nie znaczy ze mozesz se mnie Olewac..
Na 100% bedzie to zignorowane.. bo każdy powie Że Wiechu.. Miał Racje -.-
Dowody masz?
nie?
peszek..
no ale dobra
Najpierw się wpieprzacie pod celowników a później puacz! Sam tak miałem że się rzuca 10 na broń a weźmie jeden 5 padnie bo zasłoniło tego co ma broń i płacz.
Po za tym ja puaczy sv_ogar -3 nie będę słuchał.
Doont Cry napisał/a:
To dostaję bana "uzywaj admina saya ! pasuje? "
czytałeś mój podpis? To PRZECZYTAJ !
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Młodzik nie mów że będzie to zignorowane, bo nikt z nas niema zamiaru chronić tyłka kłamstwami ja też tam ma adma i jest tam taki śmietnik że ciężko jest ogarnąćsię dla was free kill to każde zabójstwo w 99% te słuszne a jeżeli ty byś mi puakau do micro to bym cie także zbanował bo w takich warunkach grać sie nie da.
MAM prośbę do ciebie dziecię Boże nie puacz i zastanów się co mówisz i nigdy niczego nie zakładaj z góry!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum