Nr Użytkownika: 2344 Wiek: 20 Dołączył: 01 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 57 Skąd: xD
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-09, 09:15 werynchora | WH | BF2
nick : werynchora
data incydentu: 09.05.09r
gdzie się wydarzyło: serwer BF2
IP: 85.193.220.77:27005
Na demku widać jego żałosne wh
link: http://www.speedyshare.com/150472963.html
Cienkie demko, a pozatym wernychora to zazusiek (IP sie zgadza), ktory dawal tu pare dni temu ss i nic nie bylo widac. Gram z nim na ffa i jakos nie widze zeby mial wh. Po prostu rozglada sie szuka fragow i tyle. Za takie niekompletne demko nie mozna nikogo ukarac.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-09, 09:25, w całości zmieniany 1 raz
a ja wam powiem ze ten i ten strasznie śmierdzą... zazusiek ostro zmodyfikował swoje ss i dlateg nic na nich nie widać, ja bym mu unban nie dal. ale nie mi o tym decydować
____________________ Tam, gdzie jest dobrze, zostaje się na dłużej ...
wiec tak zazusiek to nie ja, ip mamy podobne bo jestemy z tej samej sieci i mieszkamy blisko siebie, oboje gramy po 3 lata , ban screeny byly , i doklandnie widac ze nic nie mamy ;x ...
btw. w jaki sposob niby ss bylo zmodyfikowane? godzine zle ustawiona ma? rozdzielczosc ci nie pasuje ?
Ostatnio zmieniony przez werynchora 2009-05-09, 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Musze sie wstracic :).. co ma godzina do modyfikowania ssow czy rozdzielczosc:)?.. Typie grasz pare miesiecy w csa i udzielasz sie w tematach o ktorych wogule nie masz pojecia:). Racja, mozesz osadzac mnie i werynchore o wh ale jak nie masz dowodow to nie masz nic tu do powiedzenia :). Demko jest, ss jest, wszystko to co potrzebne zeby usprawiedliwic to ze nie gramy na wh:). A propo radaru :).. radar jak kazdy inny. I jeszcze jedno... Duzo ludzi a nawet wiekszosc gra na rozdzielczosci 800x600 wiec nie rozumiem z czym masz problem :).
typie sa rozne rodzaje radarow , zalezy od wersji csa, mozesz sobie zmieniac je jak chcesz i kiedy chcesz . Sory ale widac ze boli Cie to ze ktos cie leje i na sile chcesz go udupic
Koniec tematu, bo frozen... pograzasz sie:). za kazdym razem kiedy cie leje to piszesz na czasie ze mam wh:). Wiec ogarnij sie chlopie i zdobadz konkretne dowody a nie probujesz mnie lapnac na zly rodzaj radaru hahaha :)
przyznał byś się i nie robił jaj z adminów masz czity jak nic. Widzisz kampiących z niewidzialnością na 3 poziomie a to jest tylko możliwe na sofcie a na softa mi to nie wygląda raczej masz czyste wh i przyznał byś się do tego i dostał byś uczciwie bana a nie pograć nie można bo ty grasz i straty masz 25 do 1 do 2 żal cię.
powinien być per
Ostatnio zmieniony przez MUSTANG 2009-05-10, 08:05, w całości zmieniany 1 raz
dobrze ze to nie ty decydujesz o banie ;] ..... moge wam podac login steam,link na esl, gb co kolwiek jestem czysty ;x ....
Gram 3 lata, sprawdzam kazdy zakamarek,refleks mam jako taki to czemu mialbym ni emiec takich statow. Zazdrosc?
[ Dodano: 2009-05-10, 08:27 ]
08:22:11
i taj wiem ze masz wh ale
08:22:29
moge ci odpuścic jak nie będziesz uzywał wtedy kiedy ja gram to jak
rozmowa mustanga ze mna na , tragedia ;x
#Ray
pokaz link esl ^^
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum