Post numer: #1Wysłany: 2009-07-02, 12:32 unban dla okeyV
Zostałem zbanowany na serwerze BF2. Nie posiadam żadnych ss. Prawdopodobnie dokonał tego gracz o nicku: Player10. Jego słowa: "w celu unbana złóż skargę na forum". Nie rozumiem tego i chcę żebyście jak najszybciej to rozwiązali.
MoMo wytłumaczenie jest proste koleś z mojej drużyny napisał, że ct kampią za skrzyniami. Więc nie tylko ja strzelałem po skrzyniach. Następnym razem zrób ss wrzucę od razu
Jesli juz chodzi o skrzynie :) BTW kto ci to mowil skoro tylko tobie sie to wyswietlalo ?:P inni mieli normalnie hehe
Ale najbardziej mnie interesuje koncowka jak zabijasz kolesia kucajacego + jak zostales zablokowany w domku na schodach, celownik na sciane tam gdzie jest koles :) Normalnie ludzie patrza sie na koncowke sciany a nie na sciane.
Ostatnio zmieniony przez MoMo 2009-07-02, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
Jesli juz chodzi o skrzynie :) BTW kto ci to mowil skoro tylko tobie sie to wyswietlalo ?:P inni mieli normalnie hehe
Ale najbardziej mnie interesuje koncowka jak zabijasz kolesia kucajacego + jak zostales zablokowany w domku na schodach, celownik na sciane tam gdzie jest koles :) Normalnie ludzie patrza sie na koncowke sciany a nie na sciane.
Nie zgadzam się z Tobą. Wiele osób przesuwa celownikiem po ścianie nie tylko ja. Więc mogę się już pożegnać z grą tak?? Zostałem zbanowany za nic (ja tak twierdzę Ty może masz i inne zdanie). Jestem czysty dlaczego nie zrobiłeś mi ss?? Wrzuciłbym odrazu, a Ty na podstawie demka stwierdzasz, że czitowałem. Trudno każdy ma swoje zdanie i każdy może wyrażać swoją opinię. Ty jesteś adminem, więc ja nic nie mogę zrobić. Powtórzę to jeszcze raz JESTEM CZYSTY!! Ja nie kłamałem i nie zmyślałem.
Czyli unbana nie będzie?? Przez dwa lata gram w CS'a i nigdy nikt mi nie powiedział że mam czity, jednak na tym serwie grają co chwilę cziterzy i nikt z tym nic nie robi.
Czyli unbana nie będzie?? Przez dwa lata gram w CS'a i nigdy nikt mi nie powiedział że mam czity, jednak na tym serwie grają co chwilę cziterzy i nikt z tym nic nie robi.
chopie takim argumentami to nic nie zdzialasz !!
____________________ GromZnieba ;P
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum