Post numer: #1Wysłany: 2010-01-10, 21:43 Unban dla miszcza
Nick gracza :axcel
Data incydentu : dzis
Gdzie to się wydarzyło ? : bf2
Opis sytuacji :
Dowody (screen albo film) :Dzisiaj pewnego wieczora kolega axcel zaczoł mi flugać na serverze bf2 , pozniej rzucal mi flashe na pysk a na koniec poskarzyl sie zaku i ja dostalem bana na 60 min ;D
To przecież patologia.
Nejm: ninja pro hacker
stim aj di: STEAM_0:1:24095781
Proszę szanowną administrację [rotfl] o unbana!
Ostatnio zmieniony przez zadyma 2010-01-10, 21:44, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze to odkąd wbiłem się na serwer zacząłeś gadać, że jestem konfidentem ( nie wiem o co Ci chodzi ale spoko), ja nic nie powiedziałem, zapytałem kto Ty i czemu tak mowisz, a Ty dalej swoje, potem oczywiście zacząłeś obrażać moich rodziców. Pierwsze widzę, że ktoś składa skargę, że ktoś mu fb rzucił. FB to był przypadek sam siebie oślepiłem, więc daruj sobie. Moim zdaniem uzasadniona kara. Dante potwierdzi, bo słyszał.
Ta niewiem kiedy ci na rodzicow wjechalem.
A ze jestes konfidentem to powiedzialem jak juz dostalem bana bo sie Zaku poskarzyles ;)
Jak FB nie umiesz rzucac to nie kupuj proste.
Zreszta ciekawe ze 3 rundy z rzedu dostalem od ciebie na pysk
ban byl ale nie perm wiec nie ma co dalej tego ciagnac... mam tylko prosbe zebyscie zalatwiali to miedzy soba i nie mieszajcie mnie w to bo lubie ninje i do axcela tez nic nie mam a na serwie po czyjejs stronie musze stanac:( zamykam
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum