Post numer: #1Wysłany: 2008-08-04, 10:42 trojan.exe
Prosiłbym o ocenienie tych dwóch demek, gdyż mi i wielu innym graczom trojan wygląda na haxa... Demka są długie, ale warte uwagi - nie nagrałem niestety lepszej akcji tego gracza gdy walnął $wirowi heada przez drzwi... Jak dla mnie jest tu widać WH - nie tylko ja sądzę, że ten gracz gra na haxach.
Pozdrawiam Hell.
trojan.exe 1
Pierwszy filmik-akcja prawie na początku(na małym bs-ie),skąd wiedział,że ostatni kitra się za skrzynką?
Drugi filmik-akcja koło bramy(chciał rzucić flasha,ale mu wyszedł i go kill) i później akcja na moście.Drugi filmik dokładnie i bez żadnych wątpliwości przedstawia wh.Sorki,że takie długie filmiki...
Pozdro Hell.
W jednym demku koleś szedł dwa razy przez banana na B za pierwszym razem idealnie wiedział gdzie gracz z CT kampi, a gdy już szedł po raz drugi na B nawet nie zajrzał za skrzynki (ciekawe po czym poznaje czy ktoś jest na bsie - nie sądzę, by usłyszał jak gracz kampiący oddycha)...
Dla mnie pierwsze demko to jak rozgrzewka - drugie to już przypieczętowanie!
Ta akcja w 1 demku ze wiedzial ze byl tam koles to bylo slychac ze ktos tam biega na bs z lewej... podgloscie glosniki albo sluchawki to zobaczycie. Pozatym w tych 2 demkach nie ma zadnej akcji z wh oprocz tej z tym bs'em i ct w 1 demie. Nie znacie sie panowie i tyle. To ze ktos dobrze gra i was bije to nie znaczy ze juz ma czity. Gralby taki malakas na serwie pod multum fakami to by ciagle tylko gadali ze czit i czit i czit. Trojan mial 3 razy ss robione i nic nie bylo. Gralem z nim pare razy na serwach steam to tak samo gra jak na tau. Nie szukajcie czitow na siłe. Jak dla mnie na tych demkach nic nie ma.
Sharp napisał/a:
Na 1 jest 1 podejrzana akcja, natomiast na 2 juz kilka.
Nie wiem sharp co ty widzisz na tym drugim demku lol? Bo ja wogole nic
Pozdro & pograjcie wiecej na serwach steam
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-08-04, 12:08, w całości zmieniany 2 razy
trojan pozdro z puchatka mam admin tu i tam, jestes tam zbanowany i tu tez bedziesz !! zobacze cie na tau ban !
Sorr wypowiedz sie co do demka a po 2 to skad wiesz ze to ten sam gracz, a po 3 to nie masz prawa dac mu bana nawet jakby on tam grał na wh to nie znaczy ze tu tez gra oj ludzie ludzie...
P.S Patrzylem na te bany na puchatku i owszem dostal trojan.exe bana za czity ale wogole inne ip niz ten trojan z tau
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-08-04, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Spokojnie - kto z nim grał czesto widział, że WH... Dla mnie jest nie realne mieć takiego farta by walić heady przez ściany, celować tam gdzie po chwili wychyla się gracz, strzelać przez gromadę smoków waląc heada jednym strzałem z AWP (16 bitów? WoW), na aztecu strzelał dwa razy (tyle ja widziałem) do kolesia za nim go jeszcze zobaczył, jak szedł koło bsa to nawet nie zerknął za skrzynki czy ktoś tam kampi, a gracze na serwerze kilkukrotnie wspólnie wywnioskowali, że ma WH!
Co dają screeny skoro obecne haxy można włączać i wyłączać podczas gry (choć nie wiem czy ktokolwiek pofatygował się zrobić mu ssy). Nie piszcie tekstu typu gra lepiej i nie możecie przeboleć - wielu graczy gra lepiej, więc dlaczego się do innych nie przyczepiamy? - bo grają czysto?
Po co mielibyśmy pisać że ma WH, gdybyśmy nie byli przekonani do tej teorii - jaki mielibyśmy w tym cel?
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-08-04, 13:11, w całości zmieniany 2 razy
Grałem wcześniej z nim na serwie zanim zaczęłem go nagrywać i to co wyprawiał na dust2 to masakra!!!On miał staty na koniec mapy 53:7.Szkoda,że wtedy go nie nagrywałem,ale dopiero byście narzekali,że demka są długie.Była też akcja na aztec-u(w tym samym czasie co demko nr 2) jak strzelił banie Świrowi z dużego bs'a przez brame dwoma strzałami,gdzie Świru stał przy moście na zejściu do wody!!!Zapytaj Świra to Ci powie.Poza tym trojan panoszy się na serwie i czuje się bezkarny,bo wiedział,że nie ma admina i nikt mu nic nie zrobi.Fayrant nie broń kolesia bo ma ewidentnie wh!!!Masz coś z tego,że go bronisz?Dałem niepodważalny dowód na kolesia i tyle.I nie wkręcaj mi bajek,że jak gra na steamie to wie gdzie kto jest,gdzie i w jakim momencie strzelać itp.
ja tam z nim grałem i śmierdzi mi bardziej profesjonalizmem niż czitem. Też kilka razy go nagrywałem ale po obejrzeniu demek (nie raz) ogarnąłem, że jest czysty (według mnie).
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
a gracze na serwerze kilkukrotnie wspólnie wywnioskowali, że ma WH!
co mnie obchodza co mysla inni gracze ( co nie znaczy ze wogole nie zwracam na to uwagi, zalezy jaka "range" ma gracz), niektorzy mysla tak, ze juz go zabil jakims fartem albo przez sciane to juz krzycza wh wh wh i juz odrazu mu perma lepic...
Dyzm@ napisał/a:
(choć nie wiem czy ktokolwiek pofatygował się zrobić mu ssy).
Jak sie nie myle mial robione juz 2-3 razy ss
Po prostu widac ze koles ogarnia i tyle... widac ze dobrze ogarnia ak recoil
Jakby dac te demka helisha na blacklisted to by go wyśmiali ( o ile wiecie o co chodzi)
Wyobraz sobie dyzma takie cos, ze wchodzi powiedzmy trojan na nicku Malakas i gra jak gra i jestem w 99% przekonany ze nic byscie nie mowili ani nie nagrywali
Hellish Dre@m napisał/a:
On miał staty na koniec mapy 53:7
Noi co z tego, dla mnie ktos moze miec staty 100-0 i nie miec nic...
Hellish Dre@m napisał/a:
Fayrant nie broń kolesia bo ma ewidentnie wh!!!Masz coś z tego,że go bronisz?
Ty chyba nie widziales ewidentnego wh, czemu mam go nie bronic, jak wg mnie nic nie ma?
100lec napisał/a:
ja tam z nim grałem i śmierdzi mi bardziej profesjonalizmem niż czitem.
co prawda to prawda, dobry 100lec
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-08-04, 13:29, w całości zmieniany 2 razy
jak dla mnie to jedna akcja nic nie znaczy..on mial juz tyle razy robione ss i to w takich podejrzanych akcjach a i tak byly czyste...on poprostu dobrze gra a zaczynajac robic ss nie da sie tak szybko wh wylaczyc wiec chociaz na 1,2 screnie cos by bylo a tu nic...dla mnie on jest czysty i tyle...a gracze majacy cienkie statsy zawsze beda sie drzec ze wh i wh...dla mnie temat do zamkniecia bo kolega jka mowi stolec smierdzi ale profesjonalizmem
Smichu warte są te demka i wasze wypowiedzi, NIE WIDZE tu żadnego wh. Już pare razy slyszalem na serwie jak hellish i swiru skarza sie ze ktos ma wh. Tak tez bylo w moim przypadku jak gralem na fake'u na westwoodzie jakis czas temu. Swiru pisal do mojego brata ze mam wh, zeby mnie sprawdzil itp.
Zgadzam sie z fayrantem, ze jakby gral malakas na fake'u to by co chwile dostawal screeny
p.s. Swiru, ogarnij swoją kulture na serwie i to jak sie odzywasz do innych graczy takze przez mikro.
Sorrand, nawet jakby gral na 100 serwerach na wh, to nie mozesz mu wlepic bana tutaj bez dowodow
Cytat:
(choć nie wiem czy ktokolwiek pofatygował się zrobić mu ssy).
Dyzma....
____________________ Gość słucha Papa Roach
Ostatnio zmieniony przez banka 2008-08-04, 13:30, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum