witam i chcialbym sie dowiedziec za co bana dostalem od jakiegos łba na hs dzisiaj o 13 kakashi napewno byl bo widzialem i dostalem bana za rasz... co ty nie normalny jestes czlowieku czy cie powalilo czy co do hu....
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
J Jurek spokojnie !! unban dla tego pana !! HS mozna raszowac po 1!!
Regulamin mowi co innego:
Cytat:
4. Ostre, uporczywe raszowanie, raszowanie odrazu na początku rundy - kick,ban
Co do Ciebie ding-dong to, ze miales wczesniej tu admina nie znaczy ze masz jakies przywileje i mozesz robic co ci sie zywnie podoba. Nastepnym razem bedzie warn za obraze administracji i ogolnie za jezyk.
Ty krystyna sie nie odzywaj bo to nie do ciebie jest pisane takze wyjdz bo mnie wpieniasz takimi wypowiedzialmi.! i po 1. nie raszowalem dzbanie.! tylko reszta a ja dostalem bana.!
p.s. Pewel spoko luz.!
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
ban za rasz? nie przypominam sobie.bym cie widzial wtedy -.- a poza tym nie dawalem wtedy za rasz tylko za kosy dalem 2x bo byla awp_india wiec ocb Tobie ?? :|
DING-DONG napisał/a:
bana dostalem od jakiegos łba
a to to co mialo znaczyc? ile ty masz lat wogole ? -.-
Po pierwsze moja wypowiedz na temat raszu byla skierowana do Sorranda, a nie do Ciebie.
Po drugie zdanie konczy sie kropka, a nie wykrzyknikiem, ale chyba z Sorrandem o tym nie wiecie...
Po trzecie doczekales sie i ode mnie warn, bo dalej nic sobie nie robisz z ostrzezenia. Dziekuje bardzo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum