Nr Użytkownika: 3452 Dołączył: 18 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Sosnowiec
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-22, 08:52 To są jakieś jaja ze strony admina Ninja prosze o UB
Dostałem dzisiaj bana za nie wykonywanie celów mapy. Paka została podłożona a ja byłem z drugiej strony mapy .Szedłem do paki ale wolno nie ,że siedziałem i kampiłem jak lamer.A tu admin ninja pisze żebym sobie załączył boty i dał mi bana. To że nie umiem super grać to nie znaczy ,że admin ma wyzywać graczy od jakiś zer bo tu nigdzie nie pisze ,że ten serwer jest dla pro.Jednym słowem żenada ,że ktoś taki jak on jest tutaj adminem w końcu każdy kiedyś się uczył grać.Proszę o UB.
Gosc niedosc ze se biega co runde po calej mapie to do paki zbiera sie 2godziny , jak chcesz sobie pograc to idz na 4fun tam niemusisz wykonywac celow mapy , niech zobacze nastepny raz ze odwalasz taka szopke to inaczej pogadamy.
Teraz idz graj skoro cie kill odbanowal -.-
____________________ ~~W pogoni za lepszym życiem~~
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum