Tj.Agent'owi nie szło więc postanowił czitować (serwer FFA+BF2 rank Mod)Włączył wh . Gdy go oskarzyłem o WH wyparł się , potem poprosiłem o demko z aktualnej mapki (de_dust2) powiedział ze nie wie gdzie sie znajduje , wiec mu wytłumaczylem , to sie nie odzywał . Potem wielokrotnie go o demko prosiłem . Nie dał wiec na nastepnej mapce nagralem demko oto ono :
Download Demko
Na nim niestety mało widac iz byłem na spectate więc wiedział ze nagrywam demko , ale troche jednak widac .[/size] Demko proszę oglądac na właczonym wh i antyflashu .
Dane czitera :
Nick : Tj.Agent
Wewnętrzne ip (amx_ip) : 83.21.234.193:27005(jest tez widoczne na demku)
Typ czitu : Wh , mozliwy antyflash
SS'ów nie zrobiłem ,iz nie umiem , jesli ktos moze niech wytłumaczy jak zrobic ss'y . Z góry WIELKIE THX
//wiechu
Jak nie dowidzisz i musisz pisać wielkimi to kup se okulary!
Hmmm demka jeszcze nei ogladalem ale wydaje mi sie ze szreder ma racje bo przeciaz kazdy normalnyh admin zrobil by demko nei ? wiec na czym mu zalezalo ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum