Nr Użytkownika: 522 Dołączył: 27 Wrz 2008 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: Ze wsząd
Post numer: #1Wysłany: 2008-09-27, 21:26 Sury ban na 3 lata za przeklinanie
Na serwerze Diablo 2 dostałem bana od Maxi Kinga ponoc na 3 lata za przeklinanie, dzieciak do mnie powiedzial "ty k...o" za to ze go zabiłem, po czym ja go obrazilem i ja dostalem bana na 3 lata a on gra, dodam że admina nawet nie było na serwerze kiedy dzieciak mnie obraził.
de_aztec0000.bmp to jest jedyny screen jaki mam, a podobno ma byc 5
PS. a tak poza tym to nie rozumiem czego ten screen jest dowodem, tego że lubie grac w tt na aztecu? nawet mojego nicka nigdzie nie widac...
Ostatnio zmieniony przez Sury 2008-09-27, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
ale ja mu nie robilem screenow... tylko dostal bana na godzine za przeklinanie i obraze ktorego juz nie masz pewnie a twojemu koledze poprostu wmowilem ze na 3 lata a ten uwierzyl ;o
Nie mam wiecej screenow, chyba ze w innym folderze. Chodziło mi o to że przecież ten screen mogł byc zrobiony komukolwiek tam niema nicka nawet ani ip.
Nie odświeżyłem strony przed odpisaniem, a żałosny to jest admin Maxi King który jak sam napisał dał mi bana na godzinę za przeklinanie, choć nie było go nawet na serwerze w momencie wymiany zdań. A chłopak specjalnie mnie sprowokował bo od razu powiedział że dzwoni po admina, gdyby admin był poważny i był by przy tym, to dzieciak dostał by gaga zanim zdążyłbym mu odpowiedzieć, a że go nie było to niby dlaczego ja dostałem bana? Bo obaj są w szczeniackim wieku i się znają? Maxi King nie zasługuje na admina. Tyle z mojej strony, pozdro.
wez sie nie rzucaj bo ile razy gralem na servie to widzialem jak sie zachowujesz jaki jestes wulgarny i juz nie raz dostales bana...jak tylko wszedlem na serva oni mi powiedzieli e wyzywales i ze moga mi dac nawet screeny wiec dostales bana na godzine ktory juz dawno minal wiec nie wiem po co sie klocisz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum