Nr Użytkownika: 475 Wiek: 24 Dołączył: 12 Wrz 2008 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2008-09-12, 23:55 Smieszni ADMINI!!!!!!!!!!!
Wiec Tak Moj Nick W Grze Byl kAC na Takim gram czesto na Servie Gram Gdzies Okolo 3 Miesiecy Chyba. RN:Jay-Z.
DOSTALEM BANA ZA TO ZE MAM STEAMA I NIE CZITUJE I GRAM 5 LAT.
Od 2 Adminow ZA To Ze Bilem Ich Jak Jakish Boootków.Bo Zeby Dostac Bana Chyba Powinno Sie Nagrac Demko /? ;p A Ja Niby Tam Aim Niby WH hahah No 0 Powagi Na Servie .
Nice* - Admin Ktory Zapodal Mi Bana.
Maxi king all right: 2 Tez Smieszny .
Tak Nawiasem Mowiac To Bardoz Milo By mi Bylo Jakby MNIE KOTS ODBANOWAl. Bo Raczej NIe Chcialbym Konczyc Kariery Na Tym Servie Tylko Dalej Móc Grac. NIe Moja Wina Ze Polowa Ludzi z Non Steama To Boty . I NIE Powiecie MI ze Tak NIe Jest.A Ten Kto CZasem Poprostu Lubi Klimaty D2 I Ma Steama A Tam MAlo TAkich Serverów W Dodatku Polsich I Wchodzi Pograc Dodajac Jeszcze Ze Gram Na Poziomie Skill Hight. BO Mid to Mialem Ze 2 Lata Temu . Dostaje Bana Za Walenie Headów Z Famasa . I Za to ZE "Maxi king all right" Dostal W Glowe Z USP <lol2>: Zenada .
po pierwsze kultura
po drugie uspokoj sie
po trzecie nie zycze sobie do mnie takich tekstow
po czwarte mam demo
po piate waliles heady zanim sie jeszcze pojawilem, przez sciane i czy ja ide na pochylnie czy na dwor na nuke to ty tam zawsze jestes. zbieg okolicznosci?
hahahahha leze z ciebie poprostu jak zgine czy cos to zawsze pisze "jasne" albo "napewno" dla jaj tak poprostu i moze grzeczniej a bana nie dostales za to tylko nice nagral demo a jakie to zobaczymy
szczerze...to na demku nic nie ma na glos gral na pohe slyszal kolesia mnie na dworzu tez a potem poprostu czekal i wbil dworem i to byla fart bania to moje zdanie a te teksty co mowilem to dla jaj
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-09-13, 00:07, w całości zmieniany 2 razy
Gralem z toba nie raz i jakoś graleś przeciętnie oO nie wyróżniałeś sie z tłumu "tych umiacych grac" także nie badz taki hop siup.
Nikt nikomu nie daje bana bezpodstawnie także albo ten kto Cie zbanował wrzuca demko albo ty wrzuć skriny ktore ci pstryknął któryś z adminów. Znajdują się w cstrike lub cstrike_polish.
Ostatnio zmieniony przez hazeee 2008-09-13, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
470415 0:06:20
odbanuj mi Ryj Nice* dales mi bana za to ze bije was jak chce a nawet mnie nie znasz i pokaz mi dowod jak wlaczam czity bo to jest kompletna bzdura dlatego ze bije takich botow dostalem bana ?
zreszta nie wazne . 1 serv w ta czy w ta to i tak bez roznicy. a demko zatrzymam bo przynajmniej moje <lol2>: ). hah tak nawiasem mowiac to na tym forum widzialem juz ze 30 slow "kurwa" wiec nie mow mi ze nie jestem kultularny bo ja tak nie mowie nie uzywam tych kolokwializmow.
/////////Max///////////
ale inni admini oblukaja i zobacza ze czyte to bedziesz mial unbana wiec po co tak piszesz a pomylic sie najs mogl
//najs
moze nie uzywasz kolokwializmow, ale jestes po prostu bezczelny w stosunku do mnie i calego forum. a czlowiek kulturalny tak sie nie zachowuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum