Nr Użytkownika: 3887 Dołączył: 19 Paź 2009 Pomógł: 4 razy Tematy: 0 Posty: 275 Ustrzelił 11 fragów Skąd: czy z kąd ?
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-27, 16:50 Skarga :[
Nick Admina : kLuCha`` i ~FaRReL~
Data incydentu : 27.11.09
Gdzie to się wydarzyło ? : Zombie Mod
Opis sytuacji : na mapie zm_rzeznia_eu_v2 ja i mozo weszlismy do gunroomu po bron i czekalismy na zombie, ale ze tam nie wolno siedziec (nawet nie wiem czemu, dopiero sie dowiedzialem o tym ;<) to klucha i farrel zaczeli pisac ze mamy wyjsc i grozili slayem ;d No to wyszlismy z tamtad no i jak wiadomo zombie nas zlapali. Runde pozniej klucha wraz z farelem weszli do gunroomu i zaczeli tam kampic, mimo tego ze im pisalem na @czacie nie chcieli wyjsc... macie jakies przywileje ze wam wolno a nam nie ? sory ale to juz przesada
Dowody (screen albo film) :
Screeny:
Demko:KLIK
haha dobrze wy z jakas dobra minute siedzieliscie po ostrzezeniach a my wyszlismy za jakies pol minuty wiec co chcecie wzielismy bronie zombie wchodzilo wiec strzelalismy mozo powiedzial im zeby sie odsuneli i dali wyjsc wiec wyszlismy koniec tematu przyjdzie klucha i mozo to potwierdza
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Ja moge potwierdzic, ze na ciagle lamiecie regulamin bo przeciez admin to mi nikt nic nie zrobi. Klucha ma farta ze mi sie SS nie zapisal w ktorym przeklina na HUDzie. Farrel caly czas spamujesz HUDa, lamiesz regulamin i wgl. wiec sie nie tlumacz teraz.
Ostatnio zmieniony przez Skeepers 2009-11-27, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
wcale caly czas nie spamuje ale nie bede sie klocil a pozatym skladasz skarge a sam tam kampisz a moz by potwierdzil tylko ze ma warny:/ a my zaraz wyszlismy z tej zbrojowni
Gość Feel RespecT To Me
haha dobrze wy z jakas dobra minute siedzieliscie po ostrzezeniach a my wyszlismy za jakies pol minuty
przez to nas zarazili ,ale dalismy przyklad i wyszlismy a my piszemy "liczymy do 5 i wychodzic" a wy nic my wyszlismy jak wzielismy bronie
Cybuch napisał/a:
wogule to od kiedy nie mozna kampic w gun roomie ??
poniewaz tam zombie za nic nie zarazi bo tam tyle pistoletow ze to pomiana
Z mojej strony to tyle ale nawet nie wiem o co sie python czepia ...
Zeby mu udowodnic ze to on zle to zrobil ??
____________________ kLuCha``
Pr0
PozdrO dla graczy ...
moim zdaniem nie powinno byc zadnych konsekwencji oni tez kampili a my zaraz wyszlismy wiec nie wiem o co ci chodzi python a pozatym nikt sie nie rzadzi poprostu mamy dodatkowe przywileje ale to nie znaczy ze mozemy kampic gdzie chcemy a inni nie tylko zombie blokowalo wyjscie odeszlo wyszlismy i tyle bylo a python jeszcze siedziales i rzucales he i kolesi dedales i afera z niczego pozatym ja nie bede siebie sadzil zadecyduja o tym vh@ i H@
Gość Feel RespecT To Me
przez to nas zarazili ,ale dalismy przyklad i wyszlismy a my piszemy "liczymy do 5 i wychodzic" a wy nic my wyszlismy jak wzielismy bronie
daliscie przyklad jak tam kampic....
~FaRReL~ napisał/a:
a my wyszlismy za jakies pol minuty wiec co chcecie wzielismy bronie zombie wchodzilo wiec strzelalismy mozo powiedzial im zeby sie odsuneli i dali wyjsc wiec wyszlismy
HAHAHAHA wezcie sie zastanowcie co piszecie.... odrazu wyszliscie jak wzieliscie bronie??? wogole ogladales demo?? watpie... tam jest pokazane jak caly czas siedzicie, jeszcze sie w ktoryms momencie tlumaczyles ze my tez siedzielismy i wy mozecie.... to wlasnie my wyszlismy zaraz po tym jak napisales ze za 5 sec slay... a po 2 to nie wiedzailem ze tam nie mozna bo jakos kazdy tam kampil.
###
farel ty masz 16 lat?? jakos nie chce mi sie wiezyc... po twoich wypowiedziach watpie w to
Ostatnio zmieniony przez no cRy :* 2009-11-27, 17:31, w całości zmieniany 1 raz
No prawda że admini zombi sobie za dużo pozwalają ;X
Spamuja na hudzie i buguja i nikt z tym nic nie robi
Jak zaczołem ich banować to napinka na mnie z niszczę atmosfere na serwie
A nie pozwalałem tylko bugować
teraz to dales czadu... nie mamy zadnych a jesli tak myslisz to od razu zrezygnuj z adma!
admin=gracz
a to ze jestes adminem upowarznia cie do pilnowania porzadku na serwie a nie do ustalania co ty mozesz robic a co inni!!!!!
np na ffa
bugowanie mapy = upomienie (zanim to zrobi) jesli mimo to buguje = ---> ban/slay/ kick
kampienie jak boty tez jakas konsekwencja
ja ciagle powtarzam "terro nie kampi na mapachy typu _de! tym bardziej na swoim respie!
tak jest przynajmniej na ffa (a raczej bylo)
nie siejcie samowolki
dlaczego ciagle sa tylko skargi na innych adminow a na admow ffa wogole??
ogarnac tam
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum