Nr Użytkownika: 3831 Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2009 Tematy: 0 Posty: 20 Skąd: to pytanie?:p
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-11, 16:13 Skarga Rebeliant
Chciał bym złożyć skargę na admina rebeliant ponieważ kiedy grałem na diablo Mod dostałem bana więc wżuciłem ss'y na forum, co prawda miałem problemy z ss'ami i gniew troche mnie poniósł ale wżuciłem wkońcu zostały sprawdzone ale nadal jeszcze unbana nie dostałem od tego admina
____________________ ...Człowieka można poznać tylko wtedy gdy zobaczysz w jaki sposób okazuje swoje emocje...
89% graczy uważa, że najważniejsza w grach jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
No jeszcze nie wyjaśnione niestety... Na serwer mogę wejść ale wchodząc na niego wszystki moje ustawiania usuwają mi sie nie moge nic zrobić i znów instaluje mi się plik confing.cfg
____________________ ...Człowieka można poznać tylko wtedy gdy zobaczysz w jaki sposób okazuje swoje emocje...
89% graczy uważa, że najważniejsza w grach jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Otwórz go za pomoca "notatnik" pozniej zamknij. Wlasciwosci>odznacz tylko do odczytu. jak masz niezaznaczone to zaznacz nastepnie daj ok i wbij do gry i napisz czy dalej jest jak bylo
przeinstaluj cs, skopiuj sobie foldery models sound i maps zebys nie musial ich sciagac z serwa.
Tak jest ze po unbanie neo (amx_unbanneo admini wiedza o co chodzi) jak sie wbija na serwa to sie sam czysci config. mialem to samo, probowalem milion rzeczy nic nie dzialalo, przeinstalowalem cs i ok. Najlepiej jeszcze zanistalowac go na inna partycje dysku niz tam gdzie byl poprzednio
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-11-11, 17:09, w całości zmieniany 2 razy
No właśnie chyba tak zrobie trzeba będzie cs'a przeinstalować ale kurde będe musiał od kumpla przynieść i w <przekleństwo> mi mapek zniknie ale no niestety mus to mus:(
[ Dodano: 2009-11-11, 17:10 ]
A no właśnie można i tak zrobić:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum