Post numer: #1Wysłany: 2009-02-10, 18:20 Skarga + Odwołanie od kary
Zacznijmy od skargi :
Nick Admina : axcel
Data incydentu : 10 luty 2009
Gdzie to się wydarzyło ? : Serwer FFA mapa westwood/nuke
Opis sytuacji : Grałem, wyszedłem z gry po jakimś czasie wróciłem i odrazu zaczął się nieprzyjemny dialog z ww adminem
Axcel: Masz mam Ci pomoc wyjsc czy sam wyjdziesz?
Masz: Coś tam odburkłem typu " o co Ci chodzi"
Axcel: Mam Ci pomóc ?
Masz: Za co ten ban?
Odpowiedzi nie otrzymałem i rzekomo dostałem bana wcześniej co jest niemożliwe bo nie mógłbym po jakimś czasie wejść do gry, nie zostały mi zrobione żadne screeny ani nie został podany powód bana. I tak dostałem perma za free.
Dowody (screen albo film) : Brak
Odwołanie:
Twój nick w grze : Masz
Serwer: FFA
Kto ukarał : axcel
Sposób kary : Ban
Czas kary : Chyba perm
Mapa : nuke
Godzina : około 18
Data : 10 luty 2009
Powód kary : Brak
Treść odwołania : Szczegółowo sytuacje opisałem w skardze wyżej
Dostałes bana 8 lutego ok 20. Nie ściemniaj więc. Zostało stwierdzone przeze mnie i przez innych @ będących na servie, że nie grasz czysto. Decyzję podjąłem ja i zostałeś ukrany. Dziś twierdziłeś, że takowego bana nie dostałeś i twierdząc jeszcze, że gdybyś dostał to nie mógłbyś wejść na server. Imputując, że nie masz neo. Łatwo sprawdzić, że ip tego oto tutaj kolegai to 84.x.xx.xxx przed zbanowaniem zrobiłem screen'a niestety nie zapisał się.
demko krótkie, bo nagrywałem tylko chwile, reszte akcji obserwowałem wcześniej bez nagrywania, inni @ będący na servie mnie poparli nie jestem w stanie powiedzieć kto, bo nie prowadze logów w głowie.
Czyli słowa przeciwko słowom. Nie mogę udowodnić w żaden sposób w tym przypadku że nie cheatowałem. Zapytaj innych adminów którzy często bywają na serwerze FFA że jestem ponad przeciętnym graczem. Z tego co mi wiadomo taki ban ma ważność 24 H
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum