Post numer: #1Wysłany: 2009-11-03, 12:35 Skarga NICK
bf2
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez NiCk
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fpscs.net
[AMXBANS] Przyczyna: 'eh'
[AMXBANS] Czas: '5 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.72.124.208'
[AMXBANS] =======================================
dał mi bana tak o. Dostał admina i myśli że mu wszystko wolno. wcześniej zabił mnie slapami gdy grałem, to dałem mu bana na 5 min żeby ochonął bo już mu chyba władza do głowy odbija, to wrócił po minucie jak zmienił ip i dał mi ban. Jestem za Tym żeby go pozbawic admina bo jest nie odpowiedzielny i bezmyślny.
To tak.
Gram i zabilem zgrywusa to on mnie zaczal slapowac, wiec i ja go zeslapowalem. Potem dal mi kicka wszedlem i tez mu dalem kicka. Nagle patrze ban, wiec tesh mu dalem bana. Proste? Sam zaczales mnie slapowac, a teraz skladasz skarge, żałosne. I to ty jestes nieodpowiedzialny i bezmyślny.
Tyle z mojej strony...
tak tylko ja cie slapnelem 4 razy za 0 a ty mnie za 5 az zostało mi 5 hp i spadlem i zginelem... więc kto zacząl a pozatym dostales slapa bo ja udezalem nozem żebyśmy na noze poszli a ty odrazu z awp wyskoczyles i mnie zabiles jak bot...
Ostatnio zmieniony przez Zgrywus 2009-11-03, 12:57, w całości zmieniany 1 raz
mi mt tez zmienial nicki... pajac.. a co do Was to radze sie ogarnac panowie, zgrywuas masz 21 lat i juz musisz "uzywac kodeksu Hammurabiego" - "oko za oko, zab za zab" tak?
nastepnym razem jesli macie takie cos zalatwiac to piszcie pw albo na gg sobie a nie jakies bzdurne skargi, ktore tylko was "hanbia"
=)
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum