Post numer: #1Wysłany: 2009-11-11, 16:17 Skarga na @
Nick Admina :Al!! Respect
Data incydentu : przed chwilą w tył
Gdzie to się wydarzyło ? : zombie mod
Opis sytuacji :Ali cały czas puszcza muzyke, gracze się skarżą a on nadal swoje
Dowody (screen albo film) :Mam 2 demka i screeny.TU
Puszcza tą piosenke za często to prawda ale musze dodać że składasz skarge za to co sam robisz puszczałeś na war i zm te twoje żałosne pokemony cały czas więc twoje zachowanie można porównać do jego.
ogólnie to powiem tak : zachowałeś się w tym momencie jak przysłowiowym "pies ogrodnika"
teraz sam nie możesz poszczać muzyki bo cie 'zgaguja' a jak byłeś adminem to ci zwisało czy ktos sie burzy czy nie
wiec sorry ale skoro napisałes skarge na Ali'ego to i napisz skarge na siebie
Przepraszam ale w tym wypadku takie posty są nie na miejscu. Skarga nie dotyczy Avra tylko Aliego. To nie ma nic do rzeczy, że Avro też puszczał muzykę. Zachowanie Aliego jest karygodne, oglądałem demko - żenada. Szczytem bezczelności było odpisanie przez Aliego na hudzie 'ok' gdy któryś gracz powiedział, że złoży skargę. Według mnie powinny zostać wyciągnięte konsekwencje.
Z tego co pamiętam to stary poczciwy Ali puszczał muzykę tylko jak np. go o to prosiłem... Avro najmniej bym się po Tobie spodziewał, że skargę złożyłeś..A tak btw muzyka tak bardzo przeszkadza ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum