Nr Użytkownika: 2204 Dołączył: 16 Kwi 2009 Tematy: 0 Posty: 28 Skąd: z nikad
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-20, 13:45 Skarga na smoq
zkladam skarge na smoq'a dletego ze byle 2 adminuw na serwie aragorn i smoq opowidalem aragornowi o czicie takim mian na nicka Executor powidedzialem ze dralem na de_militanka i bylem ninja usiadlem wysoko i executor wszedl i heda mi walna a nie da sie walnac heada ninji poczym dostalem kicka potem 4 kicki smoq mnie obrazil to ja napisalem hu** spier***** admin mi pozwonil gadac abym sie niedar wes odpusc se poczym dostalem bana!!
brosze o zabranie mu adma i unbana!!!
niech sobie nie pozwala i jeszcze sie hwalil ze ma adma!!
Człowieku a ciebie pisać nie uczą w tym wieku?
Postaraj się napisać dobrze... Wiem, że to ci może zająć 2h no ale cóż, spróbuj.
Nic nie rozumiem z tego tematu...
ps. Kup słownik...
Idź do szkoły, naucz się pisać. Jeżeli czytać Cie nauczono, to poczytaj regulamin, jak powinno składać się skargę, bo ja nic z tego nie rozumiem.
Masz jakieś dowody na "tę obrazę" ?
Dla niektórych nie powinno być wakacji...xDD
weś to napirz po ludzkiemu tak żebysimy my to tesz zrozumjelj okey?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Człowieku ile ty masz lat?
Do szkoły chodziłeś?
Co miałeś z J.Polskiego?
Nie dośc, że napisałeś skargę w taki sposób, że mało kto zrozumiał o chodzi, to jeszcze nie według regulaminu i wzoru, o koszmarnej ortografii nie wspominając.
Cytat:
brosze o zabranie mu adma i unbana!!!
No, i jeszcze nasłać na niego komornika, żeby mu wynieśli pc z domu co?
Cytat:
niech sobie nie pozwala i jeszcze sie hwalil ze ma adma!!
Masz zaświadczenie z poradni o dysortografii? Kto tu sobie pozwala co? Wbiłeś sobie, napisałeś skargę, w której wręcz domagasz się zabrania jemu adma.
jeszcze raz Grałem na Servie dzisiaj i zauwarzyłem czita był to Executor kucnołem ninja wysoko a on i tak mnie złapał i heada mi walną muwiłem że on coś ma ale nie było adma na następnej mapie było 2 adminów Aragorn(Bad Boy) i Smoq wtedy opowiedziałem mu o Executoże ale w połowie dostałem kicka a potym nastempne 4 kicki wtedy weszłem po czym Smoq mnie obraził wtedy nerwy mi pusciły i ja wtedy go obraźiłem chwile po tym dostałem bana.
Tak może być??
[ Dodano: 2009-06-20, 15:01 ]
na ile jest ban za obraze bo juz 2 godz mineły i nic
Ostatnio zmieniony przez Matrix 2009-06-20, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli on cie obraził, to może chociaż zacytujesz słowa jakich on użył?
Jeśli bluzgownia była za pośrednictwem czatu, to proponuje zajrzeć w logi serwa i już.
Cytat:
Tak może być??
Idź do mamy i sie spytaj ^^
- Brak jakichkolwiek przecinków
- Zdanie zaczyna się z dużej litery
- Brak jakiejkolwiek składni i sensu w tym co piszesz
- Błędy ortograficzne (zauwarzyłem, kucnołem, muwiłem, nastempne)
Ehh, może się czepiam, ale jestem strasznie uczulony na tego typu sprawy.
Jak już mówiłem, może warto by zajrzeć w logi. Maybe to rozwiąże tą sprawę, i zamknie ten jakże irytujący temat.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-06-20, 16:26, w całości zmieniany 2 razy
matrix aragorn ci potwierdzi ze dałem ci pierw 1 kicka ze to ze przeklinałeś jako i pół serwera oskarżałeś po kicku wszedłeś na serwer,i dalej przeklinałeś więc dostałeś bana na 5 min za przeklinanie aha jeszcze kilka razy zwróciłem ci uwagę a ty dalej to samo wiec....
p.s masz 13 lat pomyśl 10 razy zanim coś zrobisz i napiszesz i ten słownik lepiej sobie zakup
troszku żenujące to jest, na serwerze co rusz trza Cie upominać nie pisz nie mów, gwarantuje Ci świetlaną przyszłość z tak szlachętnym językiem ^^
odp: na pytanie ile ma lat? 13
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum