Dostał 2x bana na 5 minut. Za co ? Grał na nicku "phi - jeb walentynki muza"
Kultura.
bylo mu napisac na chatcie zmien nick bo nie wypada miec taki albo zwrocic mu uwage normalnie albo samemu mu zmienic nick na inny a nie odrazu banowac Zynus ochłon i ty grubasie PHI tez!!! bo do wora i do lasu bedzie !!!
phi napisał/a:
Tak znalazł się admin, któremu wszystko wolno.
OCHŁOŃ BO CYGANIE WJADA NA CHATE;P
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
oj kurte chlopy nie kłocic sie mi tu!!! nie lataj cie z takimi glupotami na forum no eee no.!! dajcie sobie po gaciach po razie i juz. ty zbanowales tego ty tego i jest kfita i gra gitara>! Gruby powiedz przepraszam i ty Zynus tesz!!! i jest po sprawie
INO SZNELLLA.!!! AHA I NAJWAZNIEJSZA KWESTIA: !!!BAN ZOSTAJE, ZAMYKAM.!!!
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
Ostatnio zmieniony przez DING-DONG 2009-02-14, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
Post numer: #9Wysłany: 2009-02-14, 21:23 Re: Skarga na phi
oUpolak napisał/a:
Znalazł się administrator co mu wszystko wolno...
I kto to pisze Juz nie pamiętasz jak mnie zbanowałeś na 2 godziny po tym jak przez przypadek dałem Ci kicka (dopiero zaczynałem zapoznawac sie z amx i przypadkiem źle klikłem i Ciebie wyrzuciło)
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
phi dziadzie mam Ci zrobić wjazd na chate ? i Ci zaraz walne 100 warnów
~DAJ! :]^^
____________________ Ukradli.
Gracz : oUpolak [Usunięty] Ranga :
Nr Użytkownika: -1 Tematy: 0
Post numer: #11Wysłany: 2009-02-14, 21:41 Re: Skarga na phi
dAb napisał/a:
oUpolak napisał/a:
Znalazł się administrator co mu wszystko wolno...
I kto to pisze Juz nie pamiętasz jak mnie zbanowałeś na 2 godziny po tym jak przez przypadek dałem Ci kicka (dopiero zaczynałem zapoznawac sie z amx i przypadkiem źle klikłem i Ciebie wyrzuciło)
Trzeba było się zapoznać, a dałeś mi BEZpodstawnie.
A ja podstawy MAM !
Więc jak będzie ? Można, czy nie ? Coś zrobicie z tym, czy samowolka ?
Widocznie wyszedłeś na takiego samego człowieka, co ja. Sugeruję z Twojej wypowiedzi wcześniej, że uważasz się za mądrzejszego oraz bardziej ogarniętego, ale mimo wszystko TEŻ mi wlepiłeś bezpodstawnie bana. GREAT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum