Post numer: #1Wysłany: 2009-11-22, 03:13 Skarga na Pawcia
Nick Admina : Pawcio666
Data incydentu : przed chwila
Gdzie to się wydarzyło ? : DR
Opis sytuacji : Wiec tak gralem sobie gdzies od 1 na DR fps z pol godziny temu przestalem grac jakas tamlodowa mapka sie zaczela w 1 rundzie przeszedlem mape i dostalem zycie po zabicu CT, nastepnie wyszedlem z srwa i wszedlem na forum napisac posta w temacie "Propozycje od Nomak | DR" potem wszedlem spowrotem na chwile na serwa pograc bylo juz tylok czworo ludu (nadal ta sama mapa) spadlem na pierwszej polapce, a ze nadal byla ta sama mapa, zdobylem zycie na poczatku i nie zmienilo mi sie IP nadal mialem ow zycie, wiec mnie odrodzilo,a terro krzyczy "RECCONECT" ok 3s potem ban powoid "rc" od pawcia.
1. Ogarnij sie i miej wlasny rozum, a nie robisz to co ci gracze podpowiadaja.
2. Jakim cudem moglem zorbic rc skoro mialem stat 0 - 1. ?
Dowody (screen albo film) :
Napisalem ta skarge nie po to aby dostac ub po zapewen te 5 minut, jak nei wiecej zajelo mi napisanie tego tematu, tylko po to abys wiedzial co zle zrobiles i mial nauczke na przyszlkosc.
//wiech
Ale psieciesz on jest fajny bo ma asz tsynaście latkuf i het admina..
i taki ogar że robi fszytko co kto mu pofie.. :((
to psykre :(
Gdy wychodzisz z serwera a potem wrocisz, zycie ci sie nie zapisuje mój drogi :)
Wyrzuciło mnie za ping, wróciłem i miałem życie które zdobyłem..
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Dab bardzo sensowny post ci powiem, Jest to mój serwer więc wiem czy się zapisuje czy nie, wiem to już od września, i to nie jest stary dr ;] DaB ogarnij się człowieku bo tylko się ośmieszasz ;]
jeny pawcio widze ze jak ktos mowi ze masz 13lat uraza cie to.
i bede to mowil non stop ciagle amen wieki to nie jest twoj server.
ty go zrobiles i placiles czy jeszcze placisz ale zeby sie dostal na fps to dobrze sobie zapracowac a ty myslisz ze odrazu masz server to juz przyjeli ci to jestes super i wszystko gotowe i wszyscy bede ci dziekowac. sry. za bledy jak sa ale nie chce mi sie poprawiac i tego jeszcze raz czytac xd
jest jego w kazdej chwili moze sie od nas odlaczyc...
w ogole po co komentujesz takie rzeczy? mamy wszystko obgadane w swoim gronie nie znasz szczegolow wiec po co sie madrzysz?
i nastepnym razem jak chcesz sie powymadrzac pisz skladnie...
A ja powiem tak, Pawcio ja cie krytykować nie mam zamiaru ale po RC życia czasem pozostają albo po np 5min odstepie czasu i ja już tak miałem na tym właśnie DR, więc proszęcie chamuj EGO, bo wiemy że to twój serwer i jak ty nie zauważyłeś takiej sytuacji, to coś takiego nie mogło mieć miejsca. A bany na słowo jakiegoś tam smarka który krzyczy tak na każdego kto gra lepiej od niego, bądź poprostu nudzi mu się bo jest dzieckiem "TRINITY", to przyznaj trochę wstyd, dlatego ogarnij i zmień troche nastawienie.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum