Nr Użytkownika: 1098 Wiek: 20 Dołączył: 02 Sty 2009 Pomógł: 2 razy Tematy: 0 Posty: 570 Skąd: Płock
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-21, 13:20 Skarga na Nevila :**
Wszedłem na war3 na nicku "Nie przeklinaj!"
Nevil napisał na sayu że gra u Aveenge a ja napisałem no i co? On przeklnął (i ch Ci do tego) i dostał bana na 5 minut za przeklinanie. Wrócił i:
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go na 5 minut
[MiniBANS] Zbanowany nick : Nie przeklinaj!
[MiniBANS] Przyczyna : ' raz dwa trzy lecisz ty ,* '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.fpscs.net
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 78.154.95.95 '
[MiniBANS] ==============================
Za co dostałem bana ?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-07-21, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
Nevil napisał na sayu że gra u Aveenge a ja napisałem no i co? On przeklnął (i ch Ci do tego) i dostał bana na 5 minut za przeklinanie
Nevil napisał/a:
#PS name Nie przeklinaj! mialo robione SS ... jak to ty to czemu nie dales? -.-
Nie. Jak widzisz nie mam zniennego IP to bym nie pograł.
Jakoś sie nie wybroniłeś ze skargi.
A na @sayu jak nikt nie widzi będę gadał o czym chce *
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-07-21, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Nevil, Nie rób tak bo aż oczy bolą jak widzę powód bana .
Cytat:
[MiniBANS] Przyczyna : ' raz dwa trzy lecisz ty ,* '
wiechu, Jak nie masz dowodów że nevil to cziter to nie pisz tak , obrażasz go tym i nieprawdziwe oskarżenia wysuwasz .
Po 3złóż skargę wg wzoru .
http://fpscs.net/topics3/...d-kary-vt90.htm
Masz @ na war 3 i nie umiesz skargi złożyć ? Ogarnij się i napisz ją jeszcze raz
Nevil napisał/a:
A ja za co baned?...
Ludzie nie dawajcie sobie banów na wzajem z racji tego że się nie lubicie .
Jeszcze mógłbym coś powiedzieć ale nie mam czasu na was i wasze prywatne sprawy.
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2009-07-21, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
wiechu, Jak nie masz dowodów że nevil to cziter to nie pisz tak
My tylko o tym rozmawialiśmy z Uciułanym a nie mówiliśmy że na 100% ma bo nie ma dowodów. Gra dziko i dlatego takie wrażenie.
Susełek napisał/a:
Masz @ na war 3 i nie umiesz skargi złożyć ?
Kopia z konsoli Ci nie starczy? To nie ważne jaka mapa.. Bo ban nie tyczył się bugowania..
Dobra zamykam.
BY DANTE
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum