Post numer: #1Wysłany: 2009-06-28, 21:00 Skarga na Maxi King
Chciał bym złożyć skargę na admina maxi king. Składam ja w ten sposób gdyż to nie ma nic wspólnego z serwerami. maxi king usunął mój temat podając taki oto powód.
Kod:
Powód: RYJ zerowcu i wez tam liz dalej bartusiowi pitce z mirca haha
Proszę o wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do tego dziecka mającego za grosz kultury osobistej :/ . nie pozwolę sobie by takie coś mnie obrażało w ten sposób. Czy to jest zachowanie godne admina ? Sami oceńcie. Dodam na koniec odpowiedź na pytanie, które pewnie padnie czyli co mamy z nim zrobić ? Odpowiedź Chciałbym, aby stracił rangę administratora serwerów oraz forum, bo chyba taka osoba nie może się tym zajmować ?
Czasem nerwów nie da się utrzymać i człowiek pęknie. Ale adminowi nie wypada to się zgodzę. Można zawsze dać upomnienie albo ostrzeżenie tak mi się wydaje. A nie od razu tak karać srogo :P:)
Napisałem to na co ja liczę. Wiem, że wyrzucony nie będzie, bo jakby to wielki pan i władca mógł zostać wyrzucony ? wieżę przynajmniej w jakiś warn :),a to, że nerwy mu puściły jak już powiedziałem mało mnie obchodzi i proszę o nie bycie stronniczym :)
Warn poszedł, bo zero weszło na mnie. Nie boję się pana nienaruszalnego. Skoro w strefie @ można bluzgać w swoim gronie to już na ogólnym w stosunku do innych nie pozwolę. Usunąłeś bo bałeś się o swoje eGo? Nie ma to związku z tamtym tematem dałem warna, całkowicie zgodnie z regulaminem.
Ostatnio zmieniony przez Bartush 2009-06-28, 21:45, w całości zmieniany 2 razy
No Maxi jest trochę nadpobudliwy ma za wysoką samoocenę i jest za dużym cfaniakiem, ale na szczęście jeszcze ze mną się nie pożarł :P. Ja nic do niego nie mam. Ale stronniczy też nie jestem. Moim zdaniem za to nie powinien dostać warna a minusa.
Pozdrawiam.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Cisek warn za durny topic "DIR MAXI", obrazanie itd bo "takie cos" tez umie zwarnowac
Bartus tez kultura tam
Po 3: nie bylo to do wgladu kazdego wiec nie wiem po co placzesz na forum
1. Powod w kodzie sam mogles napisac gdzie dowod? na pienku macie duzo sami mozecie wymyslec;]
2. bartush jak mozesz dawac warna za cos co nie jest we wgladzie publicznym? z tego co widze to cisek to napisal nie maxi wiec? widze ze wy po nim jedziece nie on po was wiec? za te zera i takie cos tez mozna lekko was zwarnowac przeciez to tez obraza;] i to publiczna nie jak w przypadki maxiego
3. Pisalem nie raz sprawy prywatne nie na forum prosze...
4. Warny za obraze dla wszystkich nauczke bedziecie mieli;] i close
powtarzam jeszcze raz prywatne sprawy na gg albo skype prosze... albo na ustawke tam sie umawiac... w kisielu czy tam nie wiem w gufnie moze jak tak lubicie sie nim obrzucac:]
zabrzmiało troche stronniczo
//nie stronniczo wszyscy maja warny... stronniczo to wy mozecie patrzec bo ja obiektywnym okiem nie widze zadnej obelgi od maxiego w strone bartusha i ciska (tylko niepotwierdzony dowodem cytatt) tylko wlasnie na odwrot wiec w zasadzie maxiemu sie warn nie nalezal, ale jako ze sie do tego przyznal to postanowilem mu tego warna zostawic zeby tez przystopowal...
Gdzie tu stronniczosc?
kazdy ma kare na ktora zasluzyl wiec jest sprawiedliwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum