Post numer: #1Wysłany: 2009-11-14, 12:18 Skarga na Citrus i Javox
Nick Gracza : Citrus i Javox
Data incydentu : 14 listopada 2009, 09:40:01
Gdzie to się wydarzyło ? : cs_italy2
Opis sytuacji : Obaj Gracze z tego admin byli na txt. gdzie wiadomo ze txt na tej mapie działa jak wh. Citrus zostal vs Biała Dama i chciał zobaczyć gdzie on jest. Tłumaczył się ze zablokował się tam aczkolwiek gdybym miał czas i zrobiłbym demo po ss to było by ewidentnie widać ze rozglądał się gdzie jest Biała Dama. Osobiście uwazam ze jako admin powinien dawać przykład a nie robic co mu sie podoba. Drugi z graczy tez siedział na txt.
Dowody (screen albo film) : http://www.sendspace.pl/f...31a44ab66d9cac3
Wiesz jak wyglądają te txt ? bo ja do tej pory nie wiedziałem , wchodziłem na dach wcześniej za pozwoleniem Bialej , jak nie zauważyłeś chciałem skoczyć z tego straganu na dach nie doskoczyłem więc chciałem przeskoczyć z murku nie , i taka prawda , myślałem ze txt jest już na oporze tego muru na maxa przy ścianie , "wpadłem" w to pomieszczenie na txt i chciałem z niego wyskoczyć , nie pomyślałem że mogę wyjść tak samo jak wszedłem.Nie korzystałem wcześniej z tego muru stąd moja dezorientacja jeśli chodzi o położenie.
Obejrzałem ss , tak to wygląda nie chodziło mi o podejrzenie gdzie znajduje się Biala , nie muszę oszukiwać i tak by dostał w dupe ;D no ale nie stety przesz to że tam "wpadłem" zabił mnie jak z tam tąd wyskakiwałem , no trudno.Mogę przyjąć skargę , tyle że zabraniam w ogóle włażenia na dachy , tak jak i skałki na nuke_1337 w przeciwieństwie co do nie których.
Ta i wiem co powinien admin więc nie musisz mi tego przypominać !
____________________ I_L[]Ve_R3D
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-14, 14:27, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
moja zdanie? ja za txt banuje zawsze i przypominam o nich. Citrus rada do Ciebie zachowuj sie jak admin ... biala nie jest wyrocznia ze pytasz sie o to czy mozna wchodzic na dachy . Sam pownienies wiedziec ze sa to miejsca niedozwolone. CO dostrzeglem pytasz sie zawsze adminow rownych Tobie ranga o pozwolenie. zacznj sam decydowac co masz zrobic. Regulamin jest regulminem i podlegaja pod niego zarowno gracze jak i admini. Pozostawiam do rozstrzygniecia
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
No to wiesz jak ja piszę że Dachy Zabronione , a Biała zaraz że wolno wszędzie , a za pozwoleniem napisałem wcześniej tzn. jak nie miałem admina , bo wszyscy się pytali admina który był , a skoro był dozwolone ... wtf.
Wiechu masz racje skoro tak , to dla czemu wejdę na server i wszyscy pytają się o dachy ?? Albo ten nuke_1337 tam skały to txt ja piszę żeby tam nie wbijać bo to są txt to Nevil mi wyjeżdża że po to ma się tp , a Biała przyznaje mu racje , i co mam zrobić ss i lecieć na forum szczęśliwy że mam o co na kogoś skargę złożyć ?
Wbijam na server patrze gra 3 adminów więc pierwsze co się pytam to DOKŁADNIE "Pozwoliliście im na dachy ?"
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-14, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
BY DANTE
moze sie zdarzyc . moce oczywiscie sa po cos ale nie zeby lazic po txt. na italy wchodzac na dach masz jakby wh wiec raczej to nie jest fair. ogolna zasada jest przyjeta ze po txt nie wchodzimy . Co do Ciebie citrus jak widzisz ze ktos lamie regulamin w tym admin to nie dzilaj opisni wiekszosci idz i zloz skarge. admin ma dawac przyklad dla innych a nie sam robic co mu sie podoba. Temat mysle do zamkniecia o ile obydwaj Panoowie obiecaja ze next time nie bedzie
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
Co do Ciebie citrus jak widzisz ze ktos lamie regulamin w tym admin to nie dzilaj opisni wiekszosci idz i zloz skarge. admin ma dawac przyklad dla innych a nie sam robic co mu sie podoba
Bana walić i się nie patyczkować, nigdy nigdzie nie było można wchodzić na tekstury, nie wiem co wy sobie nagle wyobrażać zaczeliście.
Regulamin jest 1 i tyczy sie wszystkich map
tekstury to tekstury nie wazne czy mapa jest na tyle zrtya ze mozna tam wejsc samemu badz przy czyjejkolwiek pomocy...
tekstury = ban jasne?
Jak ja mówię że tam WPADŁEM ja tam nie właziłem , omg ludzi nie wyobrażajcie sobie więcej niż trzeba , chciałem skoczyć na filar bo wiem że tam nie ma txt , ale spadłem z niego w txt. Widzicie gdzie są robione ss ? koło respa tt , a tak w ogóle to jak się tam podskoczy to też są txt !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum