Post numer: #1Wysłany: 2009-11-01, 21:22 Skarga na chmielu
Nick Admina :Chmielu
Data incydentu :1.11.2009 21.15
Gdzie to się wydarzyło ? :na serverze BF2
Opis sytuacji :Powiem tak nic nie zrobiłem. Kilka godz wcześniej grał mój kuzyn ale on lami rocky dał mu bana. na mój nick więc napisałem do niego. Achmielu się wtrąca. Co się dzieje???
Dowody (screen albo film) : http://www.sendspace.pl/f...6d922955d9ff9da
a co do tematu to czekaj na wypowiedz Rocky i na jego UB !!
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Witam. Rocky przed chwila dales bana "dragstarowi" a gral moj kuzyn na moim nicku i on jest slaby jak barszcz. ale mowi mi ze moze cie rozpykac w coda 4 :D. odbanuj mnie dam cie demko jak chcesz.
Wiec tak twój kuzyn dostał bana miał wrzucic demko ale ty go nie dasz już bo wbiłeś na serw z banem nie dając tego demko i przy ponownym wbiciu demko poprzednie ci sie skasowało wiec unbana nie dostaniesz chyba że jakimś magicznym sposobem zdobedziesz te demko z gry kiedy rocky cie zbanował .
//KmS
to on zapodał demko z twojego bana a nie Rocky ?
//Chmielu
Dokładnie...
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-11-02, 08:38, w całości zmieniany 2 razy
Chmielu,
Ale ja do rocky-iego pisałem i mnie i odbanował napisz do niego i nie wtrącaj się. Było wszystko dobrze ale zawsze. Wszechmocny Chmielu musiał wcisnąć nos tam gdzie nie trzeba. Czemu ja zawsze muszę mieć problemy tylko i wyłącznie z tobą?? Wytłumacz mi to.
//Chmielu
Pamiętaj tylko admini na serweach muszą sobie pomagać i zbanowana osoba przez jednego admina= Ban od całej administracji.
I proszę cię nie mów że jestem "wszechmocny" bo wcale tak się nie zachowuje, a to że ty źle interpretujesz moje przywiązanie do zasad w niektórych sprawach to tylko i wyłącznie twój problem.
Al posluchaj mnie.
Dostam tego bana tz "moj kuzyn" na moim nicku. Napisalem do rocky-iego. I mu wytumaczylem ze to gral moj kuzyn na moim nicku. No i powiedzial mi "dobra spoko unban juz jest.No to mysl sobie na forum pwnie ni napisal wieec wbijam na forum. A tu chmielu boom ban. I wchodze na forum patrz a chmielu pisze wrzuc demko. A skad ja te demko mam wzic jak sie skasowalo?? a po za tym prosze o UB
Takie sytuacje powinny odbywać się inaczej.
Krótko mówiąc admin nie powinien dawać bana o tak po prostu.
Powinien upewnić się na 100%, że to kto inny a nie np. dragstar
A swoją drogą dragstar nie powinieneś wchodzić na serwa gdy masz bana.
Przecież on wiedział, że to demko sie skasuje co dowodzi jego inteligencji... Po drugie czemu to zawsze musi być kuzyn, babcia, dziadek, wujek, syn, córka, kuzynka, brat, siostra, tata, mama?
Tak prawda dałem mu Ub, ponieważ sprawdziłem jego Ip i ma to same bo kiedyś też byleś banowany na tym samym Ip. Dałem Ci bana bo myślałem ze ktoś się pod Ciebie podszywa, ale myliłem się:( nie powiedziałem chmielowi mój błąd:(i on Cie zbanował, Ale sprawa wyjasniona masz Ub. Tylko na 2 raz nie dawaj nikomu grac na swoim nicku żeby nie było takich problemów jak teraz zrozumiałeś ?:D:D:D:D:D:D
Ub masz :) Lec grać
Pozdro
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum