Post numer: #1Wysłany: 2009-02-26, 20:20 Skarga na : Boom
nick adma :/FC.\U/ҳ̸Ҳ̸ВǿǾm̸Ҳ
data:26.02.2009
sytuacja była taka że na początku nowej rundy na mapie surf_4Fun boom zraszował i mnie zabił przed 10 sek. i gdy ja powiedziałem to nagłos bo był inny admin na serwie to ten dzieciak mnie zbanował za nic! tylko dlatego że to zgłosiłem ale ta sytuacja zdarza sie juz nie pierwszy raz że ten dzieciak mnie zbanował gdy ja próbowałem powiedzieć o tym innym grczom bądź innemu adminowi który był właśnie na serwie!
Dowody: niestety nie mam bo nie miałem czasu żeby jakieś zrobić
Więc ja pszepraszam bardzo!
Komu wy dajecie admina!
Dzieciakowi który łamie zasady i daje bny osobom które zabił w niedozwolony sposób i potem ich banując żeby nikt sie nie dowiedział!
Według mnie takie zachowanie powinno byc karane odebraniem adma lub ograniczeniem go!
Ostatnio zmieniony przez chelmycity 2009-02-26, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Z jednej strony, to żenujące wyzywać adminów od dzieci, a z drugiej ma po części rację...
Admin się wypowie, i będzie temat do zamknięcia, jak to każda skarga.
Na tego admina pewnie działa zbyt duża odpowiedzialność i nie radzi sobie.Banuje nie te osoby co trzeba.Ban za zwrócenie uwagi,że zraszował?!
To już jest lekka przesada.To się powinno skończyć ostrzeżeniem lub odebraniem praw.
konsola po banie sie nie gumuje...
a raczej tam wszystko zapisane jest jak zwracales mu uwage;]
wiec ss na dowod z konsola zawsze sie da zrobic!
bo bez dowodow to wiesz co mozesz;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum