Post numer: #1Wysłany: 2009-04-08, 20:53 skarga na Amigo
Nick Admina : Amigo
Data incydentu : dzisiaj 8 kwietnia godzina koło 20 10
Gdzie to się wydarzyło ? : Serwer only HS
Opis sytuacji : po tym jak admin Amigo dał bezpodstawnego bana mojemu znajomemu a w powodzie bana wpisał "10" chcialem sie dowiedziec o nornalny powod , pytalem sie chyba 3 razy za 4 napisalem cos w stylu " Kuwa za co dostał bana " - dostalem bana za "Brak Kultury" nie wiem na ile . Mam rozumiec ze słowo KUWA to przeklenstwo ? prosze mi pokazać jakis słownik wulgaryzmów gdzie wystepuje słowo KUWA
Dowody (screen albo film) : http://www.imagebam.com/image/9d289632143408
heh, przeciez dobrze wiemy my i Ty, ze chciales napisac kur*a tylko zjadles litere wiec o to ze bana za kulture dostales to nie masz co plakac bo sie nalezal to raz a po 2nd to pewnie na 5min albo max 30 -.-
a co do bana twojego kumpla to dziwne, powod 10 heh, niech sie tutaj wypowie amigo :p
No tak się składa, że ani ja ani Piekielny nie mamy po 12 lat i dobrze wiemy co piszemy ;) A Piekielny u nas na serwerach tez zawsze pisze "Kuwa" albo "Kutwa" :)
____________________ Może to Twój urok...?! Nieee!!! To PHOTOSHOP! :D
Ostatnio zmieniony przez Birkoff 2009-04-08, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Tak to on bo po tym jak Amigo dał bana Birkoff'owi Cisek sie go pytał za co mu dał bana . Potem siedzial sobie na SB i nic nie odpisał na pytanie o bana
[Dzisiaj 20:18] Birkoff: Panowie, w jakim dziale można tu bana wyjaśnić z serwera HS Mod?
[Dzisiaj 20:19] Birkoff: bo dostalem bana a w powodzie admin wpisal "10" i nie mam ni hu hu pojecia co to znaczy, gdzie to mozna wyjasnic?
[Dzisiaj 20:20] Amigo: Bonus: nom mam kody do vice city xD
[Dzisiaj 20:20] Amigo: admin czit :(
[Dzisiaj 20:25] Bonus: o kurde. co teraz zrobie? :(
[Dzisiaj 20:26] Birkoff: uprzejmie przepraszam, ale czy ktos zyczliwy zechce odpisac?
Ostatnio zmieniony przez piekielny 2009-04-08, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
[Dzisiaj 20:33] Ray: amigo? o ile sie orientuje amigo nie ma flag na HS
x e [Dzisiaj 20:35] Birkoff: bede Ci wdzieczny jesli zapytasz sie go ocb i czy powiniennem cos pisac czy moze to jakies nieporozumienie (w kwestii mojej i kolegi)
[Dzisiaj 20:33] Ray: poczkeaj wlacze stim skontaktuje sie z ciskiem ;p
[Dzisiaj 20:35] ~ Cisek: ograr
[Dzisiaj 20:35] Ray: tak ban od amigo ale nikt nie wie za co;p
Po 1. Wszelkie cenzury wulgaryzmów nie są mile widziane, chyba że to coś w stylu Kurczę. Dlatego się uczy dzieci mówić Kurczę, żeby potem nie podrabiały wulgaryzmów. To, że napisałeś KUWA a teraz się cwaniaczysz nie znaczy że nie jest to forma cenzuralna słowa #####. Tak samo mogłeś już napisać K***wa, bo to też odmiana.
Po 2. Amigo MA flagi na HS, może za plusy dostał.
Po 3. ZAWSZE czekaj na admina wmieszanego w tą sprawę, a nie główkuj i nie spamuj, bo rozwiązań jest tysiące.
Teraz czekamy na Amigo, chyba, że jest ktoś kto coś WIE i nie są to podejrzenia.
Swoją drogą zauważyłem (co zastosowałem również u siebie na serwerach), że CS bywa dość emocjonującą grą... szanuję Wasze zasady, ale nie do końca je rozumiem... co innego zaakcentowanie czegoś przez powiedzenie takiego ogólnika a inną sprawą jest obrażanie współgraczy (co jest już karygodne). Gracze czasami muszą (a nawet powinni) wydusić z siebie nagromadzone w czasie gry emocje o ile nikogo one nie krzywdzą. Jeśli jesteś bardzo głodny - jesz, jeśli chcesz iść do toalety - idziesz a jeśli coś Cię zirytuje - bywa, że przeklinasz. Słowo, które sugerujecie jest w języku polskim używane często jako zwykły interpunktor kładący nacisk na dynamiczny ton wypowiedzi. A jeśli nikogo konkretnego ono nie obraża a wykazuje jedynie stan napięcia o którym wcześniej pisałem to dlaczego go zakazywać?
To chyba większość zna ale mimo wszystko polecam: L I N K
Btw.
Podkreślam ponownie, że szanuję Wasze zasady ponieważ ich podłoże wydaje się być słuszne niemniej ich wykładnia pozostawia - wg. mojego skromnego mniemania - wiele do życzenia...
Birkoff, zasady są jasne. Nikt nie broni Ci krzyczeć przekleństwami za każdym razem jak dostaniesz heada, a po co to pisać na serwerze?
Birkoff napisał/a:
Słowo, które sugerujecie jest w języku polskim używane często jako zwykły interpunktor kładący nacisk na dynamiczny ton wypowiedzi. A jeśli nikogo konkretnego ono nie obraża a wykazuje jedynie stan napięcia o którym wcześniej pisałem to dlaczego go zakazywać?
Wiele osób nie używa takich słów i nie życzą sobie żeby ktoś przeklinał na serwerze. To słowo jest używane jako interpuktor przez osoby, które nie potrafią się wyrażać...
Nie wmówisz mi, że nigdy nie przekląłeś pod wpływem zdenerwowania... ;)
A z równowagi może człowieka wyprowadzić jeśli pytasz się kilka razy o to samo (zresztą nie tylko Ty bo cisek również pytal się za co dostałem bana) a nie widzisz odpowiedz, żadnego uzasadnienia - nic! Zwykła olewka... więc zaczynasz rozmawiać z olewającą osobą jej stylem... Emocje i reakcja a raczej jej brak - ze strony zaangażowanego w sprawę Administratora) robią swoje... ale nie chodzi tu o bana, którego dostał Piekielny, a który już minął. Chodzi raczej o sam fakt i to od czego się zaczęło - wszyscy Administratorzy rozpisują się w tym temacie a może poproście kolegę, żeby raczył rzucić okiem na temat, który założyłem ja?! Zaczęło się od dziwnego bana nie wiadomo za co... kiedy pisałem o tym w SB u Was na forum Administrator Amigo był obecny na forum, co więcej - pisał w SB! Ale nie raczył zając zdania w sprawie... trochę to jajcarskie wg. mnie... Poza tym niczym nie ujmując temu Panu to śmieszne wydaje mi się zachowanie gościa, który jest jeszcze tak młody... w przeliczeniu lat to zachowanie wygląda tak, jakby Pana Amigo ukarał 5-latek a potem jeszcze 'pokazał mu język' bo nie potrafiłby wyjaśnić powodu...
Brak jakiejkolwiek logiki. I nie rozdrabniajmy się już nad etymologią "interpunktorów" ( ), ale raczej podejmijmy temat, który doprowadzi do jakiegoś rozwiązania tej dziwnej sprawy...
A według mnie następne bezsensowne kłotnie to warny, które vicek przypilnuje. Chyba chodzi tu o to, by załatwić to pomiędzy Amigo, a nie resztą adminów, prawda ?
Więc czekajmy na Amigo, jeśli nikt mu nie powiedział o owym temacie, postaram się jakoś do niego napisać ;)
Powtarzam - dajcie spokój, poczekajcie.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum